Carne De Porc Cu Muștar De Miere

Miere de muștar carne de porc Kabobs ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 212 calorii, 30g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ardei grași, ceapă, piper condimentat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Încercați Pui de muștar cu miere și Kabobs Veggie, Miere muștar Veggie Kabobs cu usturoi Quinoa, și Kabobs de pui Gingery cu sos de muștar de miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați frigarui de lemn în apă 30 de minute pentru a preveni arderea.
Filetați carnea de porc, ardeii și ceapa alternativ pe frigarui.
Presărați kabobs uniform cu piper condimentat; acoperiți ușor cu spray de gătit.
Grătare de grătar, acoperite cu capac de grătar, la foc mediu (300 până la 35
6 până la 8 minute pe fiecare parte sau până când se termină.
Cajun curcan Kabobs: substitut 1 1/2 livre. filet de curcan pentru muschi de porc si 2 linguri. Condimente Cajun pentru piper condimentat. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor.
Carne de porc din Caraibe Kabobs: substitut 1 1/2 lb. muschi de porc pentru muschi de porc si 2 linguri. Caraibe Jerk condimente pentru piper condimentat. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor. Strângeți sucul de la 1 var mare peste kabobs chiar înainte de servire.
Pui picant Kabobs: substitut 1 1/2 lb. filet de pui pentru muschi de porc.
Bateți împreună 1/3 cană unt de arahide, 1/3 cană apă, 1/4 cană sos de soia, 3 linguri. zahăr brun, 3 căței de usturoi tocați, 1 lingură. coaja de var rasă și 1 linguriță. fulgi de ardei roșu zdrobiți uscați.
Puneți puiul într-o pungă mare de plastic cu fermoar; Se toarnă amestecul de unt de arahide peste pui. Sigilați punga și răciți cel puțin 30 de minute sau până la 4 ore.
Scoateți puiul din marinată, aruncând marinada. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor.