Carne de porc de mere este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 16 porții. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 95 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos de soia, zahăr brun, apă caldă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Carne de porc și mere, Carne de porc la cuptor și chiftele de mere (Gary Rhodes), și Carne De Porc.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Pregătiți un vas de copt de 2 litri cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Așezați ciupercile uscate într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se toarnă 1/4 cană de apă caldă peste ciuperci; lăsați să se înmoaie până când ciupercile s-au rehidratat, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Apă
4
Scurgeți, rezervați apa și puneți atât ciupercile, cât și apa deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Apă
5
Combinați carnea de porc măcinată, morcovii, ceapa, usturoiul, 2 linguri de sos de soia, ciupercile scurse și albusul de ou într-un bol mare; se amestecă cu mâinile până se combină uniform. Formați amestecul în 16 chifteluțe; aranjați în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Măcinată
Albușuri De Ou
Chiftele
Ciuperci
Sos De Soia
Morcov
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bol
6
Amestecați apa rezervată din ciuperci, sosul de mere, 1/4 cană de apă, sirop de arțar, 2 linguri de sos de soia și zahăr brun împreună într-un bol; se toarnă peste chiftele. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Sirop De Arțar
Sos De Mere
Chiftele
Ciuperci
Sos De Soia
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Bol
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Scoateți folia din vas și continuați să coaceți până când chiftelele sunt gătite și nu mai sunt roz în centru, încă aproximativ 20 de minute.