Carne de porc cu lămâie lipicioasă

Carne de porc cu lămâie lipicioasă
Carnea de porc cu lămâie lipicioasă este o fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 334 calorii, 25g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Un amestec de vin, ulei de măsline, frunze de dafin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 12 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este bun. Carne de porc lipicioasă, Coaste De Porc Lipicioase, și Carne de porc Thailandeză lipicioasă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Răsturnați făina, boiaua, sarea și piperul într-o pungă cu alimente și aruncați carnea de porc până când este acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Încălziți uleiul într-o caserolă ignifugă și prăjiți carnea de porc până se rumenesc pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Subţire-Subţire-
3
Adăugați-le rozmarin, usturoi și dafin, apoi prăjiți încă 1 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
4
Se toarnă vinul și se aduce la fierbere, răzuind fundul caserolei. Coborâți la foc mic și aruncați coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Acoperiți caserola, puneți-o la foc mic și fierbeți timp de 1 oră până când carnea de porc este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Adăugați un strop de apă dacă sosul devine prea gros. Chiar înainte de servire, amestecați sucul de lămâie și verificați condimentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista