Carne de porc cu lămâie lipicioasă

Carne de porc cu lămâie lipicioasă
Carnea de porc cu lămâie lipicioasă este o fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 334 calorii, 25g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Un amestec de vin, ulei de măsline, frunze de dafin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 12 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este bun. Carne de porc lipicioasă, Coaste De Porc Lipicioase, și Carne de porc Thailandeză lipicioasă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Răsturnați făina, boiaua, sarea și piperul într-o pungă cu alimente și aruncați carnea de porc până când este acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Dulceață De Afine De Bună CalitateDulceață De Afine De Bună Calitate
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Încălziți uleiul într-o caserolă ignifugă și prăjiți carnea de porc până se rumenesc pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Adăugați-le rozmarin, usturoi și dafin, apoi prăjiți încă 1 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
4
Se toarnă vinul și se aduce la fierbere, răzuind fundul caserolei. Coborâți la foc mic și aruncați coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Acoperiți caserola, puneți-o la foc mic și fierbeți timp de 1 oră până când carnea de porc este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Adăugați un strop de apă dacă sosul devine prea gros. Chiar înainte de servire, amestecați sucul de lămâie și verificați condimentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista