Carne de porc cu ierburi și cartofi
Reteta Carne de porc cu ierburi si cartofi se poate face in aproximativ 50 de minute . O porție conține 416 calorii , 50 g de proteine și 14 g de grăsimi . Pentru 2,62 USD per porție , primești un fel principal care servește 4. 12 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de muschi de porc, usturoi, cartofi și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și 30 de ani . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 90% , ceea ce este extraordinar. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Cartofi și porc cu ierburi , Porc și cartofi cu ierburi și Cartofi cu ierburi .
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați primele opt ingrediente.
Puneți carnea de porc într-o tavă mare, puțin adâncă.
Stropiți cu trei sferturi din amestecul de ierburi. Aruncați cartofii cu amestecul de ierburi rămas; așezați în jurul cărnii de porc.
Coaceți, descoperit, la 375° timp de 40-45 de minute sau până când un termometru pentru carne indică 160° și cartofii sunt fragezi.
Lasă carnea de porc să stea 5 minute înainte de a o feli.