Carne de porc cu ierburi și cartofi

Carne de porc cu ierburi și cartofi
Reteta Carne de porc cu ierburi si cartofi se poate face in aproximativ 50 de minute . O porție conține 416 calorii , 50 g de proteine și 14 g de grăsimi . Pentru 2,62 USD per porție , primești un fel principal care servește 4. 12 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de muschi de porc, usturoi, cartofi și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și 30 de ani . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 90% , ceea ce este extraordinar. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Cartofi și porc cu ierburi , Porc și cartofi cu ierburi și Cartofi cu ierburi .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele opt ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Puneți carnea de porc într-o tavă mare, puțin adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
3
Stropiți cu trei sferturi din amestecul de ierburi. Aruncați cartofii cu amestecul de ierburi rămas; așezați în jurul cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Coaceți, descoperit, la 375° timp de 40-45 de minute sau până când un termometru pentru carne indică 160° și cartofii sunt fragezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
5
Lasă carnea de porc să stea 5 minute înainte de a o feli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate45
Revista