Carne De Porc Cu Fructe În Stil Indian

Carnea de porc cu fructe în stil Indian ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 422 calorii. Această rețetă servește 4. Un amestec de ulei vegetal, cotlet de porc, afine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 69%. Încercați Linte în stil Indian cu filet de porc, Filet De Porc Cu Fructe, și Cotlet De Porc Cu Fructe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu; adăugați primele 5 ingrediente. Gatiti, amestecand constant, 1 minut sau pana cand parfumati.
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Încălziți uleiul în aceeași tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați carne de porc și gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până când carnea de porc se rumeneste; așezați pe o farfurie și dați deoparte. Se acoperă tigaia cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare până se încălzește.
Adăugați ceapa și usturoiul; saut 3 până la 4 minute sau până se înmoaie.
Adăugați condimente prăjite, bulion, afine, sare și ananas; se amestecă constant până când amestecul ajunge la fierbere.
Întoarceți carnea de porc în tigaie; reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când carnea de porc este fragedă. Se amestecă roșiile și se gătește 1 minut.
Așezați orezul pe fiecare dintre cele 4 farfurii; deasupra cu cotlete de porc și sos.