Carne de porc cu crustă de fenicul cu legume rădăcinoase prăjite
Carnea de porc cu crustă de fenicul cu legume rădăcinoase prăjite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 383 calorii, 32g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 67 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 7 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Un amestec de ceapă, filet de porc, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este remarcabil. Încercați Friptură de porc crustă cu legume rădăcinoase, Carne de porc cu crustă de fenicul cu anghinare prăjită, și Friptură de porc cu legume rădăcinoase prăjite pentru rețete similare.