Carne De Porc Cu Ananas

Carne De Porc Cu Ananas
Ananas carne de porc Kabobs ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 371 calorii, 27G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, oțet de cidru, filet de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma bucățile de ananas, puteți urma acest fel principal cu Parfaits De Granola Cu Fructe De Casă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Carne de porc și ananas, Carne de porc și ananas, și Jerk Carne De Porc & Ananas Kabobs pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scurgeți ananasul, rezervând suc; refrigerați ananasul. Într-un castron, combinați sucul de ananas, oțetul, zahărul brun și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procent De Tequila BlancoProcent De Tequila Blanco
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Se toarnă jumătate din marinată într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați carnea de porc. Sigilați și întoarceți la strat; la frigider timp de 4 ore. Acoperiți și refrigerați marinada rămasă pentru ungere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
3
Scurgeți și aruncați marinada din carne de porc. Pe frigarui de lemn metalic sau înmuiat, filetați alternativ carnea de porc, ananasul și piperul. Grătiți kaboburile, acoperite, la foc mediu timp de 10-15 minute sau până când legumele sunt fragede și carnea nu mai este roz, întorcându-se și ungând ocazional cu marinată rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Serviți cu orez, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista