Ananas carne de porc Kabobs ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 371 calorii, 27G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, oțet de cidru, filet de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma bucățile de ananas, puteți urma acest fel principal cu Parfaits De Granola Cu Fructe De Casă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Carne de porc și ananas, Carne de porc și ananas, și Jerk Carne De Porc & Ananas Kabobs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Scurgeți ananasul, rezervând suc; refrigerați ananasul. Într-un castron, combinați sucul de ananas, oțetul, zahărul brun și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi
Umăr
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă jumătate din marinată într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați carnea de porc. Sigilați și întoarceți la strat; la frigider timp de 4 ore. Acoperiți și refrigerați marinada rămasă pentru ungere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
3
Scurgeți și aruncați marinada din carne de porc. Pe frigarui de lemn metalic sau înmuiat, filetați alternativ carnea de porc, ananasul și piperul. Grătiți kaboburile, acoperite, la foc mediu timp de 10-15 minute sau până când legumele sunt fragede și carnea nu mai este roz, întorcându-se și ungând ocazional cu marinată rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
Fulgi De Legume
4
Serviți cu orez, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper