Carne De Porc Cu Ananas
Ananas carne de porc Kabobs ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 371 calorii, 27G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, oțet de cidru, filet de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma bucățile de ananas, puteți urma acest fel principal cu Parfaits De Granola Cu Fructe De Casă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Carne de porc și ananas, Carne de porc și ananas, și Jerk Carne De Porc & Ananas Kabobs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți ananasul, rezervând suc; refrigerați ananasul. Într-un castron, combinați sucul de ananas, oțetul, zahărul brun și piperul.
Se toarnă jumătate din marinată într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați carnea de porc. Sigilați și întoarceți la strat; la frigider timp de 4 ore. Acoperiți și refrigerați marinada rămasă pentru ungere.
Scurgeți și aruncați marinada din carne de porc. Pe frigarui de lemn metalic sau înmuiat, filetați alternativ carnea de porc, ananasul și piperul. Grătiți kaboburile, acoperite, la foc mediu timp de 10-15 minute sau până când legumele sunt fragede și carnea nu mai este roz, întorcându-se și ungând ocazional cu marinată rezervată.
Serviți cu orez, dacă doriți.