Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc Creolă la grătar și ardeii. Această rețetă servește 2 și costă 2,99 USD pe porție. O porție conține 380 calorii, 20g de proteine, și 31g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de oțet de vin, pastă de roșii, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza amestecul de condimente, puteți urma acest fel principal cu Pumpkin Pie Spice Cream Scones ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Carne de porc Creolă la grătar și ardei iute, Carne de porc la grătar și ardei Poblano, și Carne de porc la grătar și ardei Poblano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți grătarul la foc mic până la moderat sau setați controlul cuptorului la fiert. Spray rack sau tigaie broiler cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
Fulgi De Legume
Cuptor
2
Puneți ardeii pe grătar sau grătar în tigaie pentru pui. Ardei la grătar la 4 până la 5 inci de la căldură la aproximativ 4 minute, întorcându-se de mai multe ori, până când pielea este veziculată și carbonizată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
Fulgi De Legume
3
Puneți ardeii într-o pungă de hârtie. Închideți bine; lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
4
Se amestecă pasta de roșii, apă, oțet, sos Worcestershire, muștar și cimbru; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Pasta De Tomate
Muștar
Oțet
Cimbru
Apă
5
Scoateți ardeii din pungă. Îndepărtați pielea; aruncați. Păstrați ardeii calzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
6
Tăiați excesul de grăsime din Cotletele de porc. Slash marginea exterioară de grăsime pe carne de porc 1/4-inch adâncime pentru a preveni curling. Frecați ambele părți de carne de porc cu amestec de condimente Cajun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Cajun
Cotlet De Porc
Carne De Porc
Condimente Uscate Freca
7
Așezați carnea de porc pe grătar sau pe tigaia pentru pui. Carne de porc la grătar la 4 până la 5 inci de la căldură la 4 minute sau până la condimentarea maro; periați cu sos de roșii. Grătar 1 minut; rândul său. Grill 3 minute mai mult; perie cu sos. Grătiți cu 1 până la 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii
Condimente
Sos
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
Fulgi De Legume
8
Încălziți sosul rămas la fierbere; serviți peste carne de porc și ardei.