Carne de porc condimentată cu rădăcină de țelină pur și linte

Carne de porc condimentată cu rădăcină de țelină pur și linte
Carnea de porc condimentată cu rădăcină de țelină pur și linte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,72 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 768 calorii, 62g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui cu conținut scăzut de sare, suc de lămâie, morcovi cuburi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Carne De Porc Condimentată Cu Rădăcină De Țelină Pur Și Linte, Filet de porc frecat cu condimente cu rădăcină de țelină-piure de mere și sos de cidru, și Piure De Rădăcină De Țelină.

Instrucțiuni

1
Aduceți rădăcina de țelină și laptele la fiert într-o cratiță mare și grea la foc mare. Reduceți căldura și fierbeți la foc mic până când rădăcina de țelină este foarte fragedă, aproximativ 20 de minute. Folosind lingura cu fante, transferați rădăcina de țelină în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați 1/2 cană de lapte fierbinte. Puree până la foarte neted. Se amestecă untul și sucul de lămâie. Se condimentează cu sare și piper alb. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper AlbPiper Alb
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UntUnt
LapteLapte
SareSare
1
Saut bacon în cratiță medie la foc mediu-mare până când este crocant, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați morcovi, șalotă și rozmarin; saut până când șalotele încep să se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
MorcovMorcov
3
Adăugați linte și 3 căni de apă; se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți la foc mic până când lintea este fragedă și lichidul s-a evaporat aproape, aproximativ 35 de minute. Se amestecă untul. Se condimentează cu sare și piper. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LinteLinte
UntUnt
ApăApă
1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți primele 4 ingrediente în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Presărați carnea de porc cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De PorcCarne De Porc
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se adauga carnea de porc; saut pana se rumeneste pe toate partile, aproximativ 6 minute in total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
6
Periați carnea de porc cu amestec de miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MiereMiere
Carne De PorcCarne De Porc
7
Transferați tigaia la cuptor; friptură de porc 10 minute. Întoarceți carnea de porc și periați cu amestec de miere. Prăjiți până când termometrul introdus în centrul cărnii de porc înregistrează 145 de euro F, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
MiereMiere
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
CuptorCuptor
8
Transferați carnea de porc pe suprafața de lucru; cort cu folie (temperatura va crește cu 5 grade).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Adăugați bulion și amestecul de miere rămas în aceeași tigaie. Se fierbe la foc mare până când sosul se reduce la 3/4 cană, aproximativ 5 minute. Se strecoară sosul într-un castron mic. Întoarceți sosul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
MiereMiere
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
10
Bateți în unt. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
11
Reîncălziți piureul de rădăcină de țelină și linte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
LinteLinte
12
Tăiați carnea de porc transversal în felii groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
13
Așezați 1/2 cană piure de rădăcină de țelină în centrul fiecăreia dintre cele 6 farfurii. Folosind spatele lingurii, faceți indentare în piure. Puneți 1/2 cană de linte în indentare pe fiecare farfurie. Aranjați feliile de porc deasupra lintei și stropiți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
LinteLinte
SosSos
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate75
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista