Carne De Porc Carnitas Tacos

Carne De Porc Carnitas Tacos
Carne de porc Carnitas Tacos ar putea fi doar Mexican rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,63 USD pe porție. Acest curs principal are 524 calorii, 44G de proteine, și 32g de grăsime per portie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, sare kosher, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Carne De Porc Carnitas Tacos, Carne De Porc Carnitas Tacos, și Carne De Porc Macinata Carnitas Tacos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Legați crengile de cimbru împreună cu sfoară de bucătărie; combinați carnea de porc, usturoiul, frunzele de dafin și pachetul de cimbru într-un cuptor olandez mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați uleiul vegetal, sucul de lămâie, sucul de portocale, 1 cană de apă și 2 lingurițe de sare și aduceți la foc mic la foc mediu. Reduceți căldura la minim; acoperiți și fierbeți ușor, amestecând ocazional, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Descoperiți oala și continuați să fierbeți, amestecând o dată sau de două ori, până când carnea de porc este fragedă, aproximativ încă 1 oră, 15 minute. Creșteți căldura la mediu; gătiți, amestecând ocazional, până când lichidul este în mare parte evaporat, încă aproximativ 35 de minute. Aruncați pachetul de cimbru și frunzele de dafin, apoi creșteți focul la mediu, astfel încât carnea de porc să înceapă să se prăjească. Gătiti, amestecând și răzuind fundul oalei ocazional, până când carnea de porc este maro aurie și crocantă în pete, încă aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Serviți în tortilla cu toppinguri asortate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
5
Combinați 1 ceapă roșie feliată subțire, 1 cană oțet de cidru, 1/2 cană apă, 2 linguri zahăr, 2 frunze de dafin, 1 linguriță fiecare semințe de coriandru, semințe de muștar și semințe de chimen, 1/2 linguriță oregano uscat și 1/4 linguriță sare kosher într-o cratiță mică. Se fierbe 2 minute; lasa sa se raceasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
2 Lingurițe De Sare Fierbinte2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Oregano UscatOregano Uscat
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Fotografie de Andrew Purcell

Vin recomandat: Riesling, Trandafir Spumant, Pinot Noir

Mexicanul funcționează foarte bine cu Riesling, spumante ros_rox7, și Pinot Noir. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca Karthauserhof Ruwer Riesling trocken Grosses Gewachs. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Karthauserhof Ruwer Riesling Trocken Grosses Gewachs
Karthauserhof Ruwer Riesling Trocken Grosses Gewachs
Fructe coapte, mere, pere, iarbă de lămâie și ceai verde. Delicat, cu mineralitate frumoasă, foarte echilibrat, complex, cu un finisaj lung.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista