Carne De Porc Carnitas Tacos
Carne de porc Carnitas Tacos ar putea fi doar Mexican rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,63 USD pe porție. Acest curs principal are 524 calorii, 44G de proteine, și 32g de grăsime per portie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, sare kosher, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Carne De Porc Carnitas Tacos, Carne De Porc Carnitas Tacos, și Carne De Porc Macinata Carnitas Tacos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Legați crengile de cimbru împreună cu sfoară de bucătărie; combinați carnea de porc, usturoiul, frunzele de dafin și pachetul de cimbru într-un cuptor olandez mare.
Adăugați uleiul vegetal, sucul de lămâie, sucul de portocale, 1 cană de apă și 2 lingurițe de sare și aduceți la foc mic la foc mediu. Reduceți căldura la minim; acoperiți și fierbeți ușor, amestecând ocazional, 1 oră.
Descoperiți oala și continuați să fierbeți, amestecând o dată sau de două ori, până când carnea de porc este fragedă, aproximativ încă 1 oră, 15 minute. Creșteți căldura la mediu; gătiți, amestecând ocazional, până când lichidul este în mare parte evaporat, încă aproximativ 35 de minute. Aruncați pachetul de cimbru și frunzele de dafin, apoi creșteți focul la mediu, astfel încât carnea de porc să înceapă să se prăjească. Gătiti, amestecând și răzuind fundul oalei ocazional, până când carnea de porc este maro aurie și crocantă în pete, încă aproximativ 10 minute.
Serviți în tortilla cu toppinguri asortate.
Combinați 1 ceapă roșie feliată subțire, 1 cană oțet de cidru, 1/2 cană apă, 2 linguri zahăr, 2 frunze de dafin, 1 linguriță fiecare semințe de coriandru, semințe de muștar și semințe de chimen, 1/2 linguriță oregano uscat și 1/4 linguriță sare kosher într-o cratiță mică. Se fierbe 2 minute; lasa sa se raceasca.
Fotografie de Andrew Purcell
Vin recomandat: Riesling, Trandafir Spumant, Pinot Noir
Mexicanul funcționează foarte bine cu Riesling, spumante ros_rox7, și Pinot Noir. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca Karthauserhof Ruwer Riesling trocken Grosses Gewachs. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Karthauserhof Ruwer Riesling Trocken Grosses Gewachs]()
Karthauserhof Ruwer Riesling Trocken Grosses Gewachs
Fructe coapte, mere, pere, iarbă de lămâie și ceai verde. Delicat, cu mineralitate frumoasă, foarte echilibrat, complex, cu un finisaj lung.