Carne De Porc Carnitas

Carne De Porc Carnitas
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și întreg 30 fel principal? Carnitas de porc ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 242 calorii, 19g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 235 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de ulei vegetal, jalapeno, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este mare. Încercați Carne De Porc Crocantă Carnitas (Carne De Porc Mexicană Gătită Lent), Carnitas de porc mai sănătos cu muschiulet de porc, și Carne De Porc Carnitas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Clătiți și uscați umărul de porc. Sare și piper din belșug.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Umăr De PorcUmăr De Porc
3
Se amestecă oregano și chimen cu ulei de măsline și se freacă peste tot carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Așezați carnea de porc într-un aragaz lent și acoperiți cu ceapa, usturoiul și jalapeno. Strângeți peste sucul de portocale și adăugați cele două jumătăți. Acoperiți și gătiți la scăzut timp de 8 până la 10 ore sau la 4 ore înalte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
5
Odată ce carnea este fragedă, scoateți din aragazul lent și lăsați să se răcească ușor înainte de a se desprinde cu o furculiță. Într-o tigaie mare, încălziți uleiul vegetal la foc mare. Apăsați carnitele în ulei și prăjiți până când sunt cruste pe o parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
CarnitasCarnitas
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Servi.
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Revista