Carne De Porc Carnitas

Nevoie de un fără gluten, fără lactate și întreg 30 fel principal? Carnitas de porc ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 242 calorii, 19g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 235 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de ulei vegetal, jalapeno, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este mare. Încercați Carne De Porc Crocantă Carnitas (Carne De Porc Mexicană Gătită Lent), Carnitas de porc mai sănătos cu muschiulet de porc, și Carne De Porc Carnitas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Clătiți și uscați umărul de porc. Sare și piper din belșug.
Se amestecă oregano și chimen cu ulei de măsline și se freacă peste tot carnea de porc.
Așezați carnea de porc într-un aragaz lent și acoperiți cu ceapa, usturoiul și jalapeno. Strângeți peste sucul de portocale și adăugați cele două jumătăți. Acoperiți și gătiți la scăzut timp de 8 până la 10 ore sau la 4 ore înalte.
Odată ce carnea este fragedă, scoateți din aragazul lent și lăsați să se răcească ușor înainte de a se desprinde cu o furculiță. Într-o tigaie mare, încălziți uleiul vegetal la foc mare. Apăsați carnitele în ulei și prăjiți până când sunt cruste pe o parte.