Carnea de porc caramelizată cu mere este o fără gluten felul principal. O porție conține 195 calorii, 22g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă, oțet balsamic, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până mere ai putea urma acest curs principal cu Mere De Caramel Fierbinte ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Carne de porc Crockpot cu mere, Friptură de porc cu mere, și Mere și carne de porc-Crockpot pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Frecați usturoiul peste suprafața coapsei de porc tăiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Încălziți o tigaie mare acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați carnea de porc și ceapa; gătiți 10 minute sau până se rumenesc pe toate părțile, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Așezați carnea de porc într - un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
7
Presărați amestecul de zahăr peste friptură. Aranjați ceapa în jurul cărnii de porc și stropiți cu oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
8
Coaceți la 425 timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați mere și sotati 5 minute sau până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Scoateți carnea de porc din cuptor și aranjați merele în jurul cărnii de porc; reduceți focul la 350 și gătiți încă 20 de minute sau până când carnea de porc este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Se toarnă picăturile de tigaie într-o cratiță medie și se gătește la foc mediu-mare până se reduce la 1/3 cană (aproximativ 14 minute).
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, Decojiți
12
Stropiți peste carne de porc, mere și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ