Carne de porc caramelizată cu mere
Carnea de porc caramelizată cu mere este o fără gluten felul principal. O porție conține 195 calorii, 22g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă, oțet balsamic, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până mere ai putea urma acest curs principal cu Mere De Caramel Fierbinte ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Carne de porc Crockpot cu mere, Friptură de porc cu mere, și Mere și carne de porc-Crockpot pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic.
Frecați usturoiul peste suprafața coapsei de porc tăiate.
Încălziți o tigaie mare acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați carnea de porc și ceapa; gătiți 10 minute sau până se rumenesc pe toate părțile, întorcându-se ocazional.
Așezați carnea de porc într - un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Presărați amestecul de zahăr peste friptură. Aranjați ceapa în jurul cărnii de porc și stropiți cu oțet.
Coaceți la 425 timp de 20 de minute.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați mere și sotati 5 minute sau până devin aurii.
Scoateți carnea de porc din cuptor și aranjați merele în jurul cărnii de porc; reduceți focul la 350 și gătiți încă 20 de minute sau până când carnea de porc este gata.
Se toarnă picăturile de tigaie într-o cratiță medie și se gătește la foc mediu-mare până se reduce la 1/3 cană (aproximativ 14 minute).
Stropiți peste carne de porc, mere și ceapă.