Carne de porc aromată din soia

Carne de porc aromată din soia
Carnea de porc aromată din soia este un fel principal care servește 1. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 732 calorii, 55g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Pentru $5.74 pe portie, această rețetă acoperă 66% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cățelul de usturoi, bulionul de pui, sherry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este spectaculos. Umăr aromat prăjit lent de carne de porc, Carne De Porc Glazurată Cu Soia, și Carne de porc din soia sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Feliați carnea de porc în fâșii lungi subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
2
Puneți bulionul, sosul de soia, sherry, pudra de 5 condimente (sau pasta), ghimbirul, usturoiul și ceapa de primăvară într-o cratiță mică cu capac și aduceți la foc mic. După aproximativ 2 minute, când ingredientele din stoc s-au cunoscut, amestecați carnea de porc, acoperiți și lăsați-o să fiarbă, dar nu fierbeți. Va dura aproximativ 5 minute pentru ca carnea de porc să-și schimbe culoarea și să devină fermă, apoi știi că este gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Puneți tăiței într-un castron cu apă clocotită și înmuiați timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Tăiați bok choi sau frunzele, pe lățime, în felii de 2,5 cm/1in.
5
Scurgeți tăiței și aruncați cu ulei și semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
6
Când carnea de porc este gata, amestecați bok choi, fierbeți timp de 1 minut. Pentru a servi, îngrămădiți tăiței într-un castron, lingurați carnea de porc și alte bucăți deasupra, turnați bulionul în jur și împrăștiați frunzele de coriandru. Și nu uitați să păstrați șervețele de hârtie la îndemână pentru acele slurps de tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate93
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista