Carne de porc aromată din soia

Carne de porc aromată din soia
Carnea de porc aromată din soia este un fel principal care servește 1. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 732 calorii, 55g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Pentru $5.74 pe portie, această rețetă acoperă 66% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cățelul de usturoi, bulionul de pui, sherry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este spectaculos. Umăr aromat prăjit lent de carne de porc, Carne De Porc Glazurată Cu Soia, și Carne de porc din soia sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Feliați carnea de porc în fâșii lungi subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Puneți bulionul, sosul de soia, sherry, pudra de 5 condimente (sau pasta), ghimbirul, usturoiul și ceapa de primăvară într-o cratiță mică cu capac și aduceți la foc mic. După aproximativ 2 minute, când ingredientele din stoc s-au cunoscut, amestecați carnea de porc, acoperiți și lăsați-o să fiarbă, dar nu fierbeți. Va dura aproximativ 5 minute pentru ca carnea de porc să-și schimbe culoarea și să devină fermă, apoi știi că este gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
3
Puneți tăiței într-un castron cu apă clocotită și înmuiați timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Tăiați bok choi sau frunzele, pe lățime, în felii de 2,5 cm/1in.
5
Scurgeți tăiței și aruncați cu ulei și semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
6
Când carnea de porc este gata, amestecați bok choi, fierbeți timp de 1 minut. Pentru a servi, îngrămădiți tăiței într-un castron, lingurați carnea de porc și alte bucăți deasupra, turnați bulionul în jur și împrăștiați frunzele de coriandru. Și nu uitați să păstrați șervețele de hârtie la îndemână pentru acele slurps de tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate93
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista