Carnea de porc afumată injectată cu mere este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 12 porții. Acest fel principal are 336 calorii, 43G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 277 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 10 minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați sucul de lămâie, condimentul Neely ' s rub, fundul de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este super. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Carne De Porc Afumată Injectată Cu Mere, Carne De Porc Afumată Cu Mere Gătită Lent, și Curcan De Bivol Injectat.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: seringă și așchii de mere înmuiate timp de 1 oră
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Prăjiți
3
Într-un castron mare, amestecați toate ingredientele pentru marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Puneți carnea de porc într-o caserolă. Umpleți o seringă cu marinada și injectați 3/4 din drum în carnea de porc. Injectați carnea în mai multe locuri cu marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Carne
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
5
Se toarnă marinada rămasă peste carne. Acoperiți cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de 2 până la 12 ore, astfel încât aromele să poată pătrunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Carne
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
6
Preîncălziți un grătar la 275 de grade F, folosind căldură indirectă și așchii înmuiate în lemn de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
7
Scurgeți excesul de lichid din carne și uscați-l cu un prosop. Condimentați carnea de porc cu condimentul Neely ' s Dry Rub, după gust, asigurându-vă că acoperiți părțile laterale. Aranjați pe grătar cu partea grasă orientată în sus. Grătiți până când carnea este fragedă, aproximativ 6 ore.