Carne De Porc Aburită Cantoneză
Carnea de porc aburită cantoneză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 114g de grăsime, și un total de 1318 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.59 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sherry, ghimbir, fulgi de chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pește Aburit Cantonez, Biban De Mare Aburit, În Stil Cantonez, și Coapte Char sui Bao (cantoneză BBQ porc Bun) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mare, aduceți orezul și 3 căni de apă la fiert. Reduceți căldura și fierbeți, acoperite, până când orezul este fraged să muște, aproximativ 20 de minute.
Între timp, într - o tigaie de 8 până la 10 litri sau într-un wok de 14 inci, setați un suport peste cel puțin 1 inch apă clocotită. Alegeți o tigaie superficială, cu margini de aproximativ 8 inci lățime, care se potrivește pe raft și poate fi ridicată (modelați un ham de coarde, dacă este necesar).
În tigaia superficială, combinați bulionul de vită, 2 linguri sos de soia, sherry, fasole neagră, ghimbir, usturoi, zahăr brun, fulgi de chili și carne de porc. Întoarceți carnea în condimente.
Acoperiți tigaia cu folie și puneți tigaia de porc pe raft; acoperiți tigaia mai mare. Aburiti la foc mare pana cand carnea de porc nu mai este roz in centru (taiata la test), aproximativ 12 minute. Protejarea mâinilor, ridicați tigaie de porc și rack. Păstrați carnea de porc caldă.
Adăugați suficientă apă la tigaie pentru a face 1 inch adâncime și aduceți la fierbere.
Adăugați bok choy, acoperiți și fierbeți până se înmoaie doar când este străpuns, 2 până la 4 minute.
Serviți orezul în boluri cu carne de porc și suc și bok choy.