Carne De Porc Aburit Bao Chifle
Carne de porc aburit Bao chifle necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 220 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime per portie. Această rețetă servește 12. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de sos hoisin, amidon de porumb, varză napa și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 8%. Rețete similare includ Chifle De Porc Aburit, Chifle De Porc Aburit (Char Siu Bao), și Chifle de porc aburit (baozi).
Instrucțiuni
Într-o tigaie, încălziți uleiul și sotati ceapa, usturoiul și ghimbirul la foc mediu. Se amestecă sosul hoisin și sosul de stridii, adăugând carne de porc la grătar în timp ce se amestecă. Reduceți căldura la minim. Combinați bine amidonul de porumb cu 2 linguri de apă.
Se toarnă peste amestecul de porc și se amestecă până se îngroașă sosul. Pune deoparte. Pe o suprafață înmuiată, separați parțial pâinile, lăsând 2 straturi groase de aluat.
Rotiți fiecare într-o minge. Lucrul cu 1 minge la un moment dat, rola pentru a face un cerc de 3 inch.
Așezați aproximativ 1 lingură de umplutură în centrul fiecărei runde. Adunați aluatul și răsuciți-l pentru a vă asigura bine. Repetați cu aluatul rămas. Acoperiți cu prosop de bucătărie. Aranjați frunzele de varză pe fundul a 2 vapoare mari de bambus.
Așezați 6 chifle de porc pe fiecare abur. Chifle cu aburi timp de 20 de minute.