Carne De Porc Aburit Bao Chifle

Carne De Porc Aburit Bao Chifle
Carne de porc aburit Bao chifle necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 220 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime per portie. Această rețetă servește 12. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de sos hoisin, amidon de porumb, varză napa și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 8%. Rețete similare includ Chifle De Porc Aburit, Chifle De Porc Aburit (Char Siu Bao), și Chifle de porc aburit (baozi).

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie, încălziți uleiul și sotati ceapa, usturoiul și ghimbirul la foc mediu. Se amestecă sosul hoisin și sosul de stridii, adăugând carne de porc la grătar în timp ce se amestecă. Reduceți căldura la minim. Combinați bine amidonul de porumb cu 2 linguri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
Sos De StridiiSos De Stridii
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se toarnă peste amestecul de porc și se amestecă până se îngroașă sosul. Pune deoparte. Pe o suprafață înmuiată, separați parțial pâinile, lăsând 2 straturi groase de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Rotiți fiecare într-o minge. Lucrul cu 1 minge la un moment dat, rola pentru a face un cerc de 3 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
4
Așezați aproximativ 1 lingură de umplutură în centrul fiecărei runde. Adunați aluatul și răsuciți-l pentru a vă asigura bine. Repetați cu aluatul rămas. Acoperiți cu prosop de bucătărie. Aranjați frunzele de varză pe fundul a 2 vapoare mari de bambus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
5
Așezați 6 chifle de porc pe fiecare abur. Chifle cu aburi timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Serviți cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista