Încărcat de miel perisoare Hoagie este un fără gluten, primar și דל פחמימות, rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 88G de proteine, 100g de grăsime, și un total de 1357 calorii. Pentru $ 10.47 pe portie, această rețetă acoperă 57% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați miel măcinat, șobolani, roșii uscate la soare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Italiană Perisoare Hoagie Impletituri, Carne de miel și pilaf de mazăre, și Glisoare Pentru Chiftele De Miel.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. Ungeți ușor un vas de copt de 9 x 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Într-un castron mare, amestecați mielul, usturoiul, șalotele, pătrunjelul și parmezanul. Condimentează carnea cu sare și piper, după gust. Formați carnea în bile de 1 uncie și aranjați-le într-un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Sos De Roșii Hunt's®
şalotă, Rasă Sau Tocată
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Coaceți-le timp de 12 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Scoateți-le din cuptor și păstrați-le la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați uleiul din roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați fulgii de usturoi și ardei roșu. Gatiti pana cand usturoiul incepe sa se rumeneasca, aproximativ 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
7
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 2 până la 3 minute. Se amestecă spanacul și roșiile și se gătește până se încălzește și amestecul are o culoare bună, aproximativ 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
8
Adăugați sucul de lămâie și condimentați amestecul cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 şalotă, Rasă Sau Tocată
9
Bateți brânza mascarpone și scoateți tigaia de pe foc. Puneți 3 până la 4 chifteluțe pe fiecare rulou și acoperiți cu salata de roșii uscate la soare și spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
Pentru Acoperirea Fiecărui Burger
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Drajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii