Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Curry miel Shanks cu cartofi. Această rețetă face 4 porții cu 901 calorii, 56G de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $5.9 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 9 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână frunze de coriandru, habanero chile, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Carne de miel Curry cu cartofi, Carne de miel și cartofi, și Carne de miel prăjită Pimenton cu cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Condimentează mielul pe toate părțile cu sare și piper. Într-un cuptor olandez la foc mediu-mare adăugați uleiul de măsline. Când uleiul începe să se învârtă, adăugați gambele și căutați până devin aurii pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Măsline
Miel
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Scoateți gambele pe o farfurie și adăugați untul, pudra de curry, ienibaharul și boiaua. Se amestecă cu o lingură de lemn până se parfumează și condimentele se întunecă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Curry
Ienibahar
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Unt
Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
3
Adăugați ceapa, ardeiul gras, usturoiul, cimbru, capota scotch, apoi condimentați cu sare și piper. Lăsați legumele să devină fragede și aurii cu condimentele, aproximativ 5 minute. Amestecați totul împreună, apoi adăugați gambele înapoi în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ardei Gras
Legume
Usturoi
Ceapă
Scotch Whisky
Condimente
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Adăugați bulionul de pui, acoperiți și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pui
5
Se fierbe la foc mic, amestecând ocazional, până când mielul este fraged cu furculița, aproximativ 2 ore. Gustați și condimentați dacă este necesar, apoi adăugați cartofii și fierbeți până când cartofii sunt fragezi cu furculița, cu aproximativ 30 de minute mai mult. Dacă faceți cu o zi înainte, refrigerați și îndepărtați pelicula de grăsime de sus înainte de a reîncălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Miel
6
Serviți cojile de miel peste orezul drept, urmează rețeta și garnisiți cu coriandru tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shanks De Miel
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Orez
7
Clătiți orezul de 3 ori pentru a îndepărta amidonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon
Orez
8
Puneți orezul într-o cratiță medie și umpleți cu suficientă apă pentru a acoperi orezul cu 1/2 inch sau măsurați așezând vârful degetului mare pe orez și umplând oala cu apă până când apa ajunge la mijlocul miniaturii. Aduceți orezul la foc mic, acoperiți și gătiți până se înmoaie și lichidul se evaporă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Se ia de pe foc și se lasă orezul să stea încă 5 minute, acoperit.
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Laurenz V Reserve Charming Gruner Veltliner cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.