Carne de miel Curry cu cartofi

Carne de miel Curry cu cartofi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Curry miel Shanks cu cartofi. Această rețetă face 4 porții cu 901 calorii, 56G de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $5.9 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 9 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână frunze de coriandru, habanero chile, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Carne de miel Curry cu cartofi, Carne de miel și cartofi, și Carne de miel prăjită Pimenton cu cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentează mielul pe toate părțile cu sare și piper. Într-un cuptor olandez la foc mediu-mare adăugați uleiul de măsline. Când uleiul începe să se învârtă, adăugați gambele și căutați până devin aurii pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MielMiel
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Scoateți gambele pe o farfurie și adăugați untul, pudra de curry, ienibaharul și boiaua. Se amestecă cu o lingură de lemn până se parfumează și condimentele se întunecă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CurryPudră De Curry
IenibaharIenibahar
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
UntUnt
CondimenteCondimente
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
3
Adăugați ceapa, ardeiul gras, usturoiul, cimbru, capota scotch, apoi condimentați cu sare și piper. Lăsați legumele să devină fragede și aurii cu condimentele, aproximativ 5 minute. Amestecați totul împreună, apoi adăugați gambele înapoi în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ardei GrasArdei Gras
LegumeLegume
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Scotch WhiskyScotch Whisky
CondimenteCondimente
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Adăugați bulionul de pui, acoperiți și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
5
Se fierbe la foc mic, amestecând ocazional, până când mielul este fraged cu furculița, aproximativ 2 ore. Gustați și condimentați dacă este necesar, apoi adăugați cartofii și fierbeți până când cartofii sunt fragezi cu furculița, cu aproximativ 30 de minute mai mult. Dacă faceți cu o zi înainte, refrigerați și îndepărtați pelicula de grăsime de sus înainte de a reîncălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
MielMiel
6
Serviți cojile de miel peste orezul drept, urmează rețeta și garnisiți cu coriandru tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shanks De MielShanks De Miel
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
OrezOrez
7
Clătiți orezul de 3 ori pentru a îndepărta amidonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AmidonAmidon
OrezOrez
8
Puneți orezul într-o cratiță medie și umpleți cu suficientă apă pentru a acoperi orezul cu 1/2 inch sau măsurați așezând vârful degetului mare pe orez și umplând oala cu apă până când apa ajunge la mijlocul miniaturii. Aduceți orezul la foc mic, acoperiți și gătiți până se înmoaie și lichidul se evaporă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Se ia de pe foc și se lasă orezul să stea încă 5 minute, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Laurenz V Reserve Charming Gruner Veltliner cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Laurenz V Rezervă Fermecător Gruner Veltliner
Laurenz V Rezervă Fermecător Gruner Veltliner
Aromele de mere coapte și un picant tipic Veltliner se căsătoresc pentru a crea un buchet de fructe fascinant. La gust, vinul este moale și suculent, susținut de o aciditate fină a fructelor. Foarte armonios, permițând o băutură perfect netedă. Pur și simplu fermecător!
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate56
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista