Carne de curcan cu ciuperci și ierburi
Friptura de curcan cu ciuperci și ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 373 calorii, 59G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.63 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați șalote, curcan măcinat, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cel mai bun Tetrazzini de curcan cu ciuperci, slănină, usturoi și ierburi, Carne De Curcan Cu Fontinan Și Ciuperci, și Ciuperci condimentate cu ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Periați 8 1/2 x 4 1/2 x 2 1/3-inch tigaie cu ulei de măsline.
Aruncați pâinea cu bulion într-un castron mare.
Lăsați până când pâinea absoarbe bulionul și se înmoaie,aproximativ 10 minute.
Se amestecă în ciuperci,ouă, șalotă, pătrunjel, cimbru, sare grosieră,piper și 2 linguri de ulei.
Adăugați curcan; se amestecă doar până se amestecă.
Transferați în tigaie, îngrămădind în centru.
Bakepână când termometrul este introdus în registre centrale 170, aproximativ 1 oră și 25 de minute.
Lăsați să se odihnească cu 15 minute înainte de servire.