Carne Cu Clapă La Grătar Frecată Cu Condimente (Vârf De Mușchi)
Această rețetă servește 4 și costă 45 de cenți pe porție. O porție conține 81 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de boabe de piper, ulei de canolan, păstăi de chimen și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Fripturi Marinate La Grătar, Spice frecat piept de rață la grătar cu piersică la grătar și salată de brânză de capră, și Spice Frecat Somon La Gratar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați ardeiul, coriandrul, feniculul, chimenul, fulgii de ardei roșu și oregano într-un mortar și pistil și măcinați până când sunt zdrobiți grosier. Alternativ, pulsați într-o mașină de tocat condimente sau robot de bucătărie până când sunt zdrobite grosier (nu pudrate).
Transferați într-un castron mic.
Adăugați usturoiul și uleiul și amestecați cu o furculiță pentru a combina. Frecați pasta de condimente pe toate suprafețele cărnii, masând-o pentru a transforma amestecul în crăpături.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbunii pe o parte a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Alternativ, setați jumătate din arzătoare pe un grătar cu gaz la cea mai mare setare de căldură, acoperiți și preîncălziți timp de 10 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Condimentează friptura liberal cu sare.
Așezați peste partea fierbinte a grătarului și gătiți, rotind frecvent, până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă înregistrează 125 de metri pătrați și s-a format o crustă carbonizată la suprafață (dacă amenință să ardă, gătiți peste mijlocul grătarului sau peste partea rece a grătarului, după cum este necesar), aproximativ 8 până la 10 minute în total.
Transferați pe o tăietură și cort cu folie.
Se lasă să se odihnească 5 minute.
Tăiați friptura în sferturi în cruce (cu bobul), apoi rotiți fiecare sfert cu 90 de litri F și feliați subțire împotriva bobului.