Carne Con Chilies

Carne Con Chilies
Carne Con Chilies este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 264 calorii, 31g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,39 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, pudră de usturoi, ardei iute și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 67%. Încercați Curat Mănâncă Chili Con Carne (Instant Pot), Carne Adovada (carne de porc în stil New Mexico cu ardei iute roșii), și Chilies Rellenos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Feliați Cotletele de porc în fâșii și condimentați cu piper, praf de usturoi și sare de condiment. Strângeți sucul de lămâie peste bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Lingurițe De Chives Tocate, împărțite1-1/4 Lingurițe De Chives Tocate, împărțite
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2
Încălziți o tigaie la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
3
Adăugați grăsime și gătiți, amestecând până când tigaia este acoperită.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
4
Îndepărtați grăsimea și puneți carnea condimentată în tigaie. Se prăjesc până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
5
În același timp, faceți sosul verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
6
Combinați tomatillos, roșii, jalapenos și ardei iute uscați într-o cratiță. Aduceți la fierbere și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute UscatArdei Iute Uscat
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
7
Scurgeți excesul de lichid și transferați-l într-un blender sau robot de bucătărie împreună cu usturoiul și sarea. Se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Se toarnă sosul peste carnea din tigaie și se fierbe timp de 15 minute pentru a amesteca toate aromele. Gustați și reglați sarea și piperul, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Mont-Marcal Cava brut Reserva cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mont-Marcal Cava Brut Reserva
Mont-Marcal Cava Brut Reserva
Estate îmbuteliat și disgorged la comandă după minim 18 luni de îmbătrânire pe drojdie. Produs din struguri Xarel-lo, Macabeo și Chardonnay într-un stil clasic uscat. Textura cu margele fin, cu complexitate aluată și fructe excelente pe finisajul uscat. Arome picante de citrice și fructe galbene coapte-ca o pere ușor condimentată în patiserie.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista