Carne, Bulgur și Dolmade de orez
Carnea, bulgurul și Dolmadele de orez ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $1.38 pe portie. O porție conține 150 de calorii, 10g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de bulgur, bulion de pui cu mai puțin sodiu, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată Asiatică De Orez Bulgur, Umplutură De Orez Sălbatic Și Bulgur, și Bulgur Pilaf Cu Linte Verde, Servit Cu Ceapă Caramelizată-Mercimekli Bulgur Pilavi.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un robot de bucătărie și procesați până la tocat.
Combinați amestecul de fenicul cu carne de vită, orez, bulgur și ulei. Radeți jumătățile de roșii peste amestec; aruncați pielea.
Presărați amestecul de vită cu piper și sare; se amestecă pentru a se combina.
Clătiți frunzele de struguri sub apă rece; scurgeți și uscați cu prosoape de hârtie.
Scoateți tulpinile și aruncați-le. Lingură 1 lingură rotunjită de amestec de carne de vită pe centrul fiecărei frunze de struguri. Aduceți 2 puncte opuse ale frunzei în centru și pliați peste umplutură. Începând de la 1 parte scurt, rola frunze bine, jeleu-rola de moda. Repetați procedura cu frunzele de struguri rămase.
Așezați frunzele de struguri umplute aproape împreună, cu cusătura în jos, într-un cuptor olandez acoperit cu spray de gătit.
Adăugați bulion și suc; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți timp de 30 de minute. Scoateți cu grijă dolmades din tigaie.
Combinați amidonul de porumb și apa. Se amestecă amestecul de amidon de porumb în bulion; se aduce la fierbere; gatiti 1 minut. Se amestecă mărarul.
Garnisiți cu pene de lămâie, dacă doriți.