Carne, Bulgur și Dolmade de orez

Carne, Bulgur și Dolmade de orez
Carnea, bulgurul și Dolmadele de orez ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $1.38 pe portie. O porție conține 150 de calorii, 10g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de bulgur, bulion de pui cu mai puțin sodiu, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată Asiatică De Orez Bulgur, Umplutură De Orez Sălbatic Și Bulgur, și Bulgur Pilaf Cu Linte Verde, Servit Cu Ceapă Caramelizată-Mercimekli Bulgur Pilavi.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-un robot de bucătărie și procesați până la tocat.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Combinați amestecul de fenicul cu carne de vită, orez, bulgur și ulei. Radeți jumătățile de roșii peste amestec; aruncați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
FeniculFenicul
TomateTomate
Carne De VităCarne De Vită
OrezOrez
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Presărați amestecul de vită cu piper și sare; se amestecă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
4
Clătiți frunzele de struguri sub apă rece; scurgeți și uscați cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De StruguriFrunze De Struguri
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
Scoateți tulpinile și aruncați-le. Lingură 1 lingură rotunjită de amestec de carne de vită pe centrul fiecărei frunze de struguri. Aduceți 2 puncte opuse ale frunzei în centru și pliați peste umplutură. Începând de la 1 parte scurt, rola frunze bine, jeleu-rola de moda. Repetați procedura cu frunzele de struguri rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De StruguriFrunze De Struguri
StruguriStruguri
JeleuJeleu
Carne De VităCarne De Vită
RolaRola
6
Așezați frunzele de struguri umplute aproape împreună, cu cusătura în jos, într-un cuptor olandez acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Frunze De StruguriFrunze De Struguri
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
7
Adăugați bulion și suc; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți timp de 30 de minute. Scoateți cu grijă dolmades din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Combinați amidonul de porumb și apa. Se amestecă amestecul de amidon de porumb în bulion; se aduce la fierbere; gatiti 1 minut. Se amestecă mărarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
BulionBulion
ApăApă
MărarMărar
9
Se servește cu dolmade.
10
Garnisiți cu pene de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista