Carne Asada con Mojo (carne de vită la grătar cu marinată de portocale Acre)

Carne Asada con Mojo (carne de vită la grătar cu marinată de portocale Acre)
Rețeta Carne Asada con Mojo (carne de vită la grătar cu marinată de portocale Acre) ar putea satisface pofta ta sud-americană în jur 30 minute. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $3.96 pe portie. Acest fel principal are 400 de calorii, 35g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați sos fierbinte, căței de usturoi, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Cea mai bună marinată Carne Asada vreodată, No-Marinade Carne Asada, și Coca-Cola Carne Asada Marinade pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați sucul de portocale, berea, uleiul, sucul de lămâie, sarea, piperul, oregano, usturoiul, frunzele de dafin și rozmarinul într - un pahar de 9 pe 13 in. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Suc De LămâieSuc De Lămâie
RozmarinRozmarin
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
UsturoiUsturoi
PiperPiper
BereBere
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
2
Adăugați jumătăți de portocale, ceapă și friptură și amestecați cu mâinile pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
CeapăCeapă
FripturăFriptură
3
Lăsați să stea la temperatura camerei 1 oră, sau răciți, acoperit, 2 ore (nu mai mult, sau citricele vor "găti" carnea), întorcând ocazional carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
4
Încălziți un grătar la foarte mare (550 până la 650). Aruncați rozmarinul, frunzele de dafin și jumătățile portocalii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
RozmarinRozmarin
PortocaliuPortocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Scurgeți carnea și ceapa. Pune ceapa pe o foaie dublată de folie și întoarce marginile doar puțin pentru a face un 6 - x 9-in superficial. container.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Ceapa la grătar pe folie, amestecând ocazional cu clești, până când marginile încep să se încarce, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
CleșteClește
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Adăugați friptura la grătar și gătiți, întorcând o dată, până se rumenesc bine și se face așa cum doriți, 8 minute pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Transferați friptura și ceapa pe o scândură; felie friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
FripturăFriptură
9
Se servește cu tortilla, guacamole și sos fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GuacamolGuacamol
Sos FierbinteSos Fierbinte
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
10
* Se încălzește direct pe grătar până când este fierbinte, întorcându-se o dată; stivuiți și înfășurați într-un prosop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Revista