Caribbean Bakewell Tart

Caribbean Bakewell Tart
Rețeta Caribbean Bakewell Tart ar putea satisface pofta ta din America Centrală în jurul 1 oră. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 352 calorii. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 70 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ROM, migdale măcinate, ouă de crescătorie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 40 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Tarta Bakewell, Tarta Bakewell, și Tarta Bakewell.

Instrucțiuni

1
Pentru a face patiseria, puneți untul, făina și zahărul într-un robot de bucătărie și bateți până când amestecul seamănă cu pesmetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Se amestecă gălbenușul de ou cu apa și se toarnă în robotul de bucătărie. Whizz din nou până când patiseria se reunește într-o minge. (Alternativ, puneți untul și făina într-un castron mare și frecați împreună cu vârful degetelor până când amestecul seamănă cu pesmetul. Se amestecă zahărul, apoi se adaugă gălbenușul de ou și apa. Aduceți aluatul împreună într-o minge cu mâinile.) Înfășurați-l în clingfilm și răciți-l la frigider timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată și folosiți-l pentru a alinia un diametru de 20cm (8in), o adâncime de 3,5 cm (1in), o formă de flan cu fundul liber.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Puneți cositorul în congelator timp de 20 de minute pentru a răci patiseria.
5
Între timp, preîncălziți cuptorul la 400 buc.F. tapetați carcasa de patiserie cu hârtie de copt antiaderentă, umpleți cu fasole de copt și coaceți orb timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
6
Scoateți hârtia și fasolea. Bateți ușor albușul de ou și vopsiți aluatul cu el. Întoarceți carcasa de patiserie la cuptor timp de 5 minute, apoi scoateți-o. Reduceți căldura la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
7
Acum faceți umplutura. Bateți untul și zahărul împreună până devin palide și pufoase. Adăugați treptat ouăle bătute plus gălbenușul suplimentar, bătând după fiecare adăugare. Îndoiți migdalele, coaja de tei și romul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De TeiCoaja De Tei
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Miere De CitriceMiere De Citrice
8
Întindeți baza carcasei de tartă cu marmeladă, apoi puneți lingura în amestecul de migdale și întindeți-o folosind spatele unei linguri. (Se va părea că nu aveți suficientă umplutură, dar nu vă faceți griji.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
9
Coaceți timp de 35 până la 40 de minute sau până când umplutura este setată și aurie deasupra. Se lasă să se răcească, apoi se împrăștie peste migdalele fulgi sau așchii de nucă de cocos și se pudrează ușor cu zahăr glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
10
Se servește cu cremă turnată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă UnicăCremă Unică

Vin recomandat: Gewurztraminer, Pinot Gris, Riesling

Caraibe funcționează foarte bine cu Gewurztraminer, Pinot Gris și Riesling. Veți dori să optați pentru vinuri cu puțină dulceață atunci când aveți de-a face cu mâncăruri picante din Caraibe. Serviți aceste vinuri răcite, astfel încât să fie și mai răcoritoare. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alsacia Willm Cuvee Emile Willm Gewurztraminer. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Alsacia Willm Cuvee Emile Willm Gewurztraminer
Alsacia Willm Cuvee Emile Willm Gewurztraminer
De culoare paie, cu un nas aromat, atât fructe înainte (litchi), cât și florale (trandafir sau violet). În gură atacul este suplu cu note de mango. Un vin robust, gras și puternic. Finisajul este neted și mătăsos, cu note de trandafiri și condimente și capul florilor de perete.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista