Caribbean Bakewell Tart
Rețeta Caribbean Bakewell Tart ar putea satisface pofta ta din America Centrală în jurul 1 oră. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 352 calorii. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 70 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ROM, migdale măcinate, ouă de crescătorie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 40 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Tarta Bakewell, Tarta Bakewell, și Tarta Bakewell.
Instrucțiuni
Pentru a face patiseria, puneți untul, făina și zahărul într-un robot de bucătărie și bateți până când amestecul seamănă cu pesmetul.
Se amestecă gălbenușul de ou cu apa și se toarnă în robotul de bucătărie. Whizz din nou până când patiseria se reunește într-o minge. (Alternativ, puneți untul și făina într-un castron mare și frecați împreună cu vârful degetelor până când amestecul seamănă cu pesmetul. Se amestecă zahărul, apoi se adaugă gălbenușul de ou și apa. Aduceți aluatul împreună într-o minge cu mâinile.) Înfășurați-l în clingfilm și răciți-l la frigider timp de 30 de minute.
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată și folosiți-l pentru a alinia un diametru de 20cm (8in), o adâncime de 3,5 cm (1in), o formă de flan cu fundul liber.
Puneți cositorul în congelator timp de 20 de minute pentru a răci patiseria.
Între timp, preîncălziți cuptorul la 400 buc.F. tapetați carcasa de patiserie cu hârtie de copt antiaderentă, umpleți cu fasole de copt și coaceți orb timp de 15 minute.
Scoateți hârtia și fasolea. Bateți ușor albușul de ou și vopsiți aluatul cu el. Întoarceți carcasa de patiserie la cuptor timp de 5 minute, apoi scoateți-o. Reduceți căldura la 350 F.
Acum faceți umplutura. Bateți untul și zahărul împreună până devin palide și pufoase. Adăugați treptat ouăle bătute plus gălbenușul suplimentar, bătând după fiecare adăugare. Îndoiți migdalele, coaja de tei și romul.
Întindeți baza carcasei de tartă cu marmeladă, apoi puneți lingura în amestecul de migdale și întindeți-o folosind spatele unei linguri. (Se va părea că nu aveți suficientă umplutură, dar nu vă faceți griji.)
Coaceți timp de 35 până la 40 de minute sau până când umplutura este setată și aurie deasupra. Se lasă să se răcească, apoi se împrăștie peste migdalele fulgi sau așchii de nucă de cocos și se pudrează ușor cu zahăr glazură.
Se servește cu cremă turnată.
Vin recomandat: Gewurztraminer, Pinot Gris, Riesling
Caraibe funcționează foarte bine cu Gewurztraminer, Pinot Gris și Riesling. Veți dori să optați pentru vinuri cu puțină dulceață atunci când aveți de-a face cu mâncăruri picante din Caraibe. Serviți aceste vinuri răcite, astfel încât să fie și mai răcoritoare. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alsacia Willm Cuvee Emile Willm Gewurztraminer. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Alsacia Willm Cuvee Emile Willm Gewurztraminer]()
Alsacia Willm Cuvee Emile Willm Gewurztraminer
De culoare paie, cu un nas aromat, atât fructe înainte (litchi), cât și florale (trandafir sau violet). În gură atacul este suplu cu note de mango. Un vin robust, gras și puternic. Finisajul este neted și mătăsos, cu note de trandafiri și condimente și capul florilor de perete.