Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Cardoon Custard--Sformato di Cardi. Această rețetă servește 8 și costă 82 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 341 calorii. 3 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sare, parmigiano-reggiano, ricotta și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Cardoon Custard -- Sformato di Cardi, Sformato di cardi, și Sformato Alle Erbe: Cremă De Brânză Elvețiană.
Instrucțiuni
1
Aduceți 6 litri de apă la fierbere și adăugați 2 linguri de sare. Îndepărtați partea fibroasă de pe tulpinile cardoanelor și tăiați fiecare tulpină de pe părtinire în bucăți de 1/4 inch grosime. Aruncați bucățile în apa clocotită și gătiți 15 minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Sare
2
Scurgeți și lăsați bucățile să se răcească. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul la foc mediu până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați ceapa și gătiți 7 până la 9 minute, până se înmoaie și se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
5
Adăugați bucățile de Cardon fierte și gătiți până se înmoaie, încă aproximativ 10 minute.
6
Se ia de pe foc și se răcește.
7
Puneți amestecul rece de Cardon într-un bol de amestecare și adăugați besciamela, ouă și gălbenușuri, ricotta și 1/4 cană Parmigiano și condimentați cu nucșoară, sare și piper. Ungeți o tigaie de tort bundt și presărați pesmet pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pesmet
Parmigiano Reggiano
Brânză Ricotta
Unt
Nucșoară
Gălbenuș De Ou
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
Bol De Amestecare
8
Se toarnă amestecul de Cardon în tigaia pregătită și se pune într-o tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
9
Se toarnă apă rece în tigaia de prăjire pentru a ajunge la 3 inci pe partea laterală a tăvii bundt și se pune în cuptor. Gatiti 1 ora, pana cand sformato este doar fiert, apoi scoateti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
Cuptor
10
Sformato este gătit atunci când o scobitoare înfiptă în centru iese curată. Lăsați să se odihnească cu 15 minute înainte de a tăia cu un cuțit subțire și de a se întoarce pe o farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuțit
11
Presărați pesmet prăjit și brânză rasă rămasă înainte de a servi cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Brânză
12
Într-o cratiță medie, încălziți untul până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
13
Adăugați făină și amestecați până se omogenizează. La foc mediu, gătiți până se rumenesc deschis, aproximativ 6 până la 7 minute. Între timp, încălziți laptele într-o tigaie separată până când este pe punctul de a fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
14
Adăugați lapte în amestecul de unt câte 1 cană, amestecând continuu până se omogenizează și aduceți la fierbere. Gatiti 10 minute si scoateti-l de pe foc. Se condimentează cu sare și nucșoară și se lasă deoparte.