Cardamom - tort de morcovi condimentat cu frișcă-glazură de brânză
Această rețetă servește 12. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 376 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, făină, cardamom măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Tort cu foaie de morcovi cu glazură de brânză frișcă, Tort de morcovi condimentat cu Cardamom cu glazură de brânză cremă de ciocolată albă, și Tort de morcovi condimentat cu glazură de brânză cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați raftul în mijloc. Înveliți două tigăi de tort de 8 inci cu unt și făină și atingeți orice exces de făină. Pune deoparte.
Combinați făina, praful de copt, cardamomul, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu, ghimbirul și sarea într-un castron mare și bateți pentru a aera și rupe orice bulgări. Pune deoparte.
Combinați ouăle, zahărul, uleiul, Zara și vanilia într-un castron mare și bateți până când ouăle sunt sparte și amestecul este bine combinat. Folosind o spatulă de cauciuc, pliați amestecul de făină până când se combină. Îndoiți morcovii și nucile până se amestecă uniform.Împărțiți aluatul uniform între tigăile pregătite.
Coaceți până când un tester de tort introdus în centru iese curat, aproximativ 50 până la 60 de minute.
Scoateți prăjiturile din cuptor și transferați-le într-o grătar pentru a se răci, aproximativ 15 minute. Rulați un cuțit în jurul perimetrului fiecăruia și întoarceți prăjiturile pe raft pentru a se răci completely.To înghețați, așezați un strat de tort pe o rundă de carton de 8 inci, un fund de tartă sau o farfurie de tort. Răspândiți uniform aproximativ 1/3 din glazură peste partea superioară a stratului. Stivați al doilea strat și întindeți uniform încă 1/3 din glazură peste partea superioară și laterală a întregului tort. (Nu vă faceți griji cu privire la aspectul din acest moment—acesta este doar un strat de bază, Alias un strat de firimituri și va fi acoperit mai târziu.)
Se pune la frigider până când glazura este pregătită și ușor tare, aproximativ 15 minute.
Scoateți din frigider și întindeți glazura rămasă peste partea superioară și laterală a tortului, asigurându-vă că este cât mai uniformă posibil.
Servește.Asocierea băuturilor: Tawny Porto, Portugalia, în vârstă de 10 ani. Deserturile condimentate precum tortul cu morcovi se potrivesc de minune cu vinurile dulci care au un anumit grad de oxidare, cum ar fi tawny port, Madeira și Vin Santo. Nucșoara, cardamonul și scorțișoara par să se potrivească perfect cu notele de nuci și caramel ale vinurilor. Acest port Dow este un mare tawny pentru tortul de morcovi, deoarece este una dintre versiunile cel mai puțin dulci ale acestui stil.