Cardamom-Lime Sweet Rolls este un vegetarian pâine. Această rețetă servește 24. O porție conține 132 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână apă caldă, zahăr granulat, drojdie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rulouri Dulci De Lămâie-Lime, Chile-ananas de var cu Cardamom-înghețată de var, și Cartofi dulci-paste de fasole neagră rulouri de vară cu sos Tahini de nucă de cocos-Lime + un cadou pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti aluatul, dizolvați drojdia în apă caldă într-un castron mic; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Apă
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Combinați smântâna și următoarele 5 ingrediente (prin ou) într-un castron mare, amestecând până se omogenizează bine. Amestecați treptat amestecul de drojdie în amestecul de smântână. Lingurați ușor 2 1/3 căni de făină în căni de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Făină Pentru Toate Scopurile
Drojdie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
Bol
3
Adăugați 2 căni de făină în amestecul de smântână, amestecând pentru a forma un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
4
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până când este neted și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți ușor lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
5
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Pentru a pregăti umplutura, combinați zahărul brun, coaja și cardamomul. Împărțiți aluatul în două porții egale. Lucrând cu 1 porție la un moment dat, rulați aluatul într-un dreptunghi de 12 x 10 inch; periați cu 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Unt
Aluat
Carne De Vită
Rola
7
Presărați jumătate din umplutură peste aluat. Începând cu o latură lungă, rola de moda jeleu-rola; prindeți cusătură pentru a sigila (nu sigilați capetele de rola). Repetați procedura cu aluatul rămas, 1 lingură de unt și umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Aluat
Jeleu
Rola
8
Tăiați fiecare rolă în felii de 12 (1 inch).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
9
Așezați felii, tăiate cu părțile în sus, într-o tigaie de copt de 13 x 9 inch acoperită cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească 30 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
10
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Descoperă aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
12
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește în tigaie 5 minute pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
13
Pentru a pregăti glazura, combinați zahărul pudră și sucul, amestecând până se omogenizează.