Cardamom-Batoane De Caju
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați batoanele de Cardamom-caju. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 92 calorii. Această rețetă servește 48. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Dacă aveți la îndemână vanilie, cardamom măcinat, gălbenuș de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Bile De Curmale Cu Cardamom De Caju, Cardamom Cheesecake Baruri, și Afine Caju Baruri.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți tigaia dreptunghiulară, 13x9x2 inci. Pregătiți crusta; apăsați aluatul uniform în tigaie.
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până se rumenesc foarte deschis.
Bateți ingredientele rămase, cu excepția caju și portocala
Stropiți în castron mediu cu mixer electric la viteză medie aproximativ 2 minute sau până când este gros și colorat. Se amestecă caju.
Se întinde peste crusta coaptă.
Coaceți 19 până la 22 de minute sau până când partea superioară este maro aurie și Sutienele sunt așezate în jurul marginilor. Se răcește complet.
Tăiați în 8 rânduri cu 6 rânduri.
Se amestecă ingredientele până se omogenizează și se întinde.