Carbonnade cu gulere
Carbonnade reteta cu Collards ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 45 minute. O porție conține 378 calorii, 20g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $1.46 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți bere, frunze de dafin, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Marmite carbonnade, Carbonadă De Vită, și Carbonadă Prăjită În Oală pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți slănina la foc mediu-mare până când este crocantă.
Îndepărtați cu o lingură cu fante și scurgeți pe un prosop de hârtie. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de utilizare.
Scurgeți toate, cu excepția a 1 lingură (15 ml) de grăsime din tigaie, rezervând restul.
Adăugați carnea de vită în tigaie, în loturi, și gătiți, amestecând, până se rumenesc ușor, aproximativ 4 minute pe lot, adăugând mai multe picături de slănină între loturi, dacă este necesar. Folosind o lingură cu fante, transferați pe gresie cu aragaz lent, după cum s-a finalizat.
Reduceți căldura la mediu.
Adăugați ceapa în tigaie, adăugând mai multe picături de slănină, dacă este necesar, și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați usturoi, cimbru, sare și boabe de piper; gatiti, amestecand, timp de 1 minut.
Adăugați făină și gătiți, amestecând, până se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute. Se amestecă pasta de roșii.
Adăugați bere, stoc și frunze de dafin; aduceți la fierbere. Gatiti, amestecand, timp de 1 minut, razuind orice bucati maronii din tigaie.
Se transferă pe gresie și se amestecă bine.
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 ore sau la foc mare timp de 4 ore, până când carnea de vită este fragedă. Se amestecă soluția de boia și slănina rezervată.
Adăugați verdeață, în loturi, scufundând complet fiecare lot în lichid înainte de a adăuga altul. Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 30 de minute, până când colardele sunt fragede. Aruncați frunzele de dafin.FACE ÎNAINTE
Finalizați Pasul 3, încălzind 1 lingură (15 ml) ulei în tigaie înainte de a înmuia ceapa. Acoperiți și refrigerați până la 2 zile. Când sunteți gata să gătiți, sotati slănina și rumeniți carnea de vită.
Combinați amestecul de carne și legume și continuați cu Pasul
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;