Carbonnade cu gulere

Carbonnade cu gulere
Carbonnade reteta cu Collards ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 45 minute. O porție conține 378 calorii, 20g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $1.46 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți bere, frunze de dafin, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Marmite carbonnade, Carbonadă De Vită, și Carbonadă Prăjită În Oală pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți slănina la foc mediu-mare până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Îndepărtați cu o lingură cu fante și scurgeți pe un prosop de hârtie. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
3
Scurgeți toate, cu excepția a 1 lingură (15 ml) de grăsime din tigaie, rezervând restul.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați carnea de vită în tigaie, în loturi, și gătiți, amestecând, până se rumenesc ușor, aproximativ 4 minute pe lot, adăugând mai multe picături de slănină între loturi, dacă este necesar. Folosind o lingură cu fante, transferați pe gresie cu aragaz lent, după cum s-a finalizat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Reduceți căldura la mediu.
6
Adăugați ceapa în tigaie, adăugând mai multe picături de slănină, dacă este necesar, și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați usturoi, cimbru, sare și boabe de piper; gatiti, amestecand, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Adăugați făină și gătiți, amestecând, până se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute. Se amestecă pasta de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
9
Adăugați bere, stoc și frunze de dafin; aduceți la fierbere. Gatiti, amestecand, timp de 1 minut, razuind orice bucati maronii din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Se transferă pe gresie și se amestecă bine.
11
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 ore sau la foc mare timp de 4 ore, până când carnea de vită este fragedă. Se amestecă soluția de boia și slănina rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
12
Adăugați verdeață, în loturi, scufundând complet fiecare lot în lichid înainte de a adăuga altul. Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 30 de minute, până când colardele sunt fragede. Aruncați frunzele de dafin.FACE ÎNAINTE
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
13
Finalizați Pasul 3, încălzind 1 lingură (15 ml) ulei în tigaie înainte de a înmuia ceapa. Acoperiți și refrigerați până la 2 zile. Când sunteți gata să gătiți, sotati slănina și rumeniți carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
14
Combinați amestecul de carne și legume și continuați cu Pasul
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
15
articol var
16
Type_27_data = {};
17
articol
18
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
În ciuda prospețimii sale încă tinerești, arată caracteristica Riesling fructată fină și un indiciu subiacent de mineral din solul de ardezie Devonian albastru/gri.Serviți acest vin răcoritor ușor răcit! Ca aperitiv și, mai ales când este mai matur, în combinație cu fructe de mare sau păsări de curte.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista