Caramelă Acoperită Cu Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați caramele acoperite cu ciocolată. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 72 de porții cu 247 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați nuci, butte, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Caramele Covrig Acoperite Cu Ciocolată, Caramele De Migdale Acoperite Cu Ciocolată, și Caramele acoperite cu ciocolată cu semințe de dovleac și sare de mare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți o foaie de copt cu un covor de copt din silicon sau pergament uns sau hârtie de ceară.
Într-o tigaie cu sos de dimensiuni mari, cu un termometru cu bomboane atașat, aduceți toate ingredientele, cu excepția ciocolatei, la fierbere la foc mediu.
Continuați să gătiți și amestecați amestecul până când citește 275 de grade F pe termometrul cu bomboane.
Amestecul va fi mult mai gros. Se amestecă constant până ajunge la 315 grade F, ceea ce se va întâmpla destul de repede.
Scoateți-l de pe foc și amestecați până când este foarte neted, doar câteva secunde.
Turnați caramelul pe foaia de copt pregătită.
Folosind o spatulă, întindeți caramele, lucrând rapid, deoarece caramele se vor fixa rapid.
Folosind o roată de patiserie sau un tăietor de pizza, foarte ușor (nu doriți să tăiați atât de adânc încât să ajungă de fapt în partea de jos sau să vă distrugeți silpatul) înscrieți caramele în bucăți de dimensiuni ale mușcăturii.
Ar trebui să obțineți aproximativ 72 de bucăți. Lucrați din nou rapid, astfel încât caramele să nu se stabilească înainte de a termina.
Lăsați caramele să stea până când este temperatura camerei și apoi rupeți bucățile.
Topiți ciocolata peste un cazan dublu până când este perfect netedă.
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească chiar peste temperatura camerei. Dacă ciocolata este prea fierbinte, va curge de pe caramel și nu vă va oferi o acoperire frumoasă, dacă este prea rece, va fi prea groasă pentru a lucra.
Configurați oa doua foaie de copt cu o foaie de pergament sau hârtie de ceară.
Aruncați o bucată de cafea în ciocolată. Folosiți o furculiță pentru a răsturna caramele pentru a acoperi cealaltă parte.
Ridicați caramele acoperite din ciocolată și agitați ușor pentru a permite excesului să cadă.
Pentru a obține un fund frumos neted, doriți să răzuiți fundul furcii pe marginea bolului, înainte de a-l așeza pe pergament pentru a se întări.
Dacă doriți să stropiți cu nuci prăjite și sare de mare, acesta este momentul.
Continuați să scufundați până când toate sunt acoperite cu ciocolată. Permiteți-le să stea într-un loc răcoros pentru a le configura sau le puteți pune la frigider pentru câteva minute până când sunt ferme.
Umpleți pungile decorative ca cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților.