Caramelă Acoperită Cu Ciocolată

Caramelă Acoperită Cu Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați caramele acoperite cu ciocolată. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 72 de porții cu 247 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați nuci, butte, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Caramele Covrig Acoperite Cu Ciocolată, Caramele De Migdale Acoperite Cu Ciocolată, și Caramele acoperite cu ciocolată cu semințe de dovleac și sare de mare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți o foaie de copt cu un covor de copt din silicon sau pergament uns sau hârtie de ceară.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
2
Într-o tigaie cu sos de dimensiuni mari, cu un termometru cu bomboane atașat, aduceți toate ingredientele, cu excepția ciocolatei, la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Continuați să gătiți și amestecați amestecul până când citește 275 de grade F pe termometrul cu bomboane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
4
Amestecul va fi mult mai gros. Se amestecă constant până ajunge la 315 grade F, ceea ce se va întâmpla destul de repede.
5
Scoateți-l de pe foc și amestecați până când este foarte neted, doar câteva secunde.
6
Turnați caramelul pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarameleCaramele
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Folosind o spatulă, întindeți caramele, lucrând rapid, deoarece caramele se vor fixa rapid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
CarameleCaramele
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Folosind o roată de patiserie sau un tăietor de pizza, foarte ușor (nu doriți să tăiați atât de adânc încât să ajungă de fapt în partea de jos sau să vă distrugeți silpatul) înscrieți caramele în bucăți de dimensiuni ale mușcăturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarameleCaramele
Echipamente pe care le vei folosi
Stropi Colorate Sau Puncte MiciStropi Colorate Sau Puncte Mici
9
Ar trebui să obțineți aproximativ 72 de bucăți. Lucrați din nou rapid, astfel încât caramele să nu se stabilească înainte de a termina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarameleCaramele
10
Lăsați caramele să stea până când este temperatura camerei și apoi rupeți bucățile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarameleCaramele
11
Topiți ciocolata peste un cazan dublu până când este perfect netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
12
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească chiar peste temperatura camerei. Dacă ciocolata este prea fierbinte, va curge de pe caramel și nu vă va oferi o acoperire frumoasă, dacă este prea rece, va fi prea groasă pentru a lucra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
CarameleCaramele
13
Configurați oa doua foaie de copt cu o foaie de pergament sau hârtie de ceară.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
14
Aruncați o bucată de cafea în ciocolată. Folosiți o furculiță pentru a răsturna caramele pentru a acoperi cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
CarameleCaramele
15
Ridicați caramele acoperite din ciocolată și agitați ușor pentru a permite excesului să cadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
CarameleCaramele
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
16
Pentru a obține un fund frumos neted, doriți să răzuiți fundul furcii pe marginea bolului, înainte de a-l așeza pe pergament pentru a se întări.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
17
Dacă doriți să stropiți cu nuci prăjite și sare de mare, acesta este momentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
18
Continuați să scufundați până când toate sunt acoperite cu ciocolată. Permiteți-le să stea într-un loc răcoros pentru a le configura sau le puteți pune la frigider pentru câteva minute până când sunt ferme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
19
Umpleți pungile decorative ca cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții72
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista