Caramelele sărate întunecate sunt o fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 58 calorii. Această rețetă servește 64. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sos de soia, smântână grea, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 ore și 4 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Ciocolata Neagra Cacao Nib Caramele, Amestec Chex întunecat și sărat, și Dulce și sărat coaja de ciocolata neagra pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Aliniați fundul și părțile laterale ale unei tigaie pătrate de 8 inci cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Combinați zahărul, apa, siropul de porumb și smântâna de tartru într-o cratiță grea de 4 litri și puneți la foc mare. Se amestecă ocazional până când zahărul s-a dizolvat. Acoperiți și continuați să gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Între timp, combinați smântâna grea și sosul de soia într-o cană de măsurare lichidă. Au acest lucru și untul în picioare de.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
5
Scoateți capacul din amestecul de zahăr și atașați un termometru pentru bomboane pe partea laterală a tigaiei. Când amestecul de zahăr atinge 230 de grade F, reduceți focul la mediu și gătiți, fără agitare, până când siropul are o culoare aurie și se apropie de 300 de grade F, aproximativ 6 până la 7 minute. În acest moment, există o probabilitate mai mică de cristalizare, așa că rotiți ușor tigaia pentru a rupe orice buzunare fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Când temperatura se apropie de 350 de grade F, se va transforma în chihlimbar profund.
7
Scoateți tigaia de pe foc și rotiți ușor din nou pentru a rupe toate buzunarele fierbinți. Se răcește timp de 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Încorporați cu grijă amestecul de smântână și soia și untul în tigaie. Se amestecă pentru a combina. Întoarceți caramelul la foc mediu, amestecați până când untul se topește complet și continuați să gătiți până ajunge la 255 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1 Cup. Ceapă Tocată
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Scoateți de pe foc și turnați în tigaia căptușită cu pergament, atingeți ușor pentru a elibera bule de aer.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Se răcește pe un suport de răcire timp de 30 de minute, apoi se presară uniform cu sarea. Continuați răcirea pe raft pentru încă 3 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
11
Tăiați în bucăți de 1 inch și înfășurați individual în pergament. A se păstra într-un recipient etanș până la o săptămână.