Caramelizat-ceapa Flatbreads cu CR Aproximme fra Aproxormche
O porție conține 210 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 87 de cenți pe porție. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați semințe de nigella, făină de toate scopurile, arpagic și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cheesy Caramelizat Ceapa Flatbreads, Cheesy Caramelizat Ceapa Flatbreads, și Clătite ricotta de nucă de cocos cu unt caramelizat de banane Creme fraiche.
Instrucțiuni
1
Bateți 1/4 cană plus 1 lingură de apă caldă și drojdie într-un castron mic; lăsați să stea până se dizolvă drojdia, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Se amestecă făina, semințele de nigella și sarea într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Semințe
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați amestecul de drojdie și amestecați cu lingura de lemn până când amestecul se aglomerează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
4
Se adaugă untul; se amestecă până se încorporează. Întoarceți aluatul pe suprafața de lucru ușor făinată și frământați până când este netedă și elastică, aproximativ 5 minute. Împărțiți aluatul în 6 bucăți egale; rotiți fiecare în bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Aluat
Rola
5
Așezați pe foaia de copt; acoperiți cu folie de plastic. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Păstrați acoperit și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Plastic
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați pene de ceapă în tigaie și gătiți fără să vă întoarceți până când începeți să se rumenească, aproximativ 7 minute. Întoarceți cu grijă ceapa; reduceți focul la mediu și continuați să gătiți până când ceapa este fragedă și rumenită, amestecând ocazional ușor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați cimbru și miere; gatiti 1 minut. Se amestecă oțetul. Sezonpentru a gusta cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Oțet
Miere
Cimbru
4
Scoateți tigaia de pe foc. Mișto. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Lăsați aluatul să crească într-o zonă caldă fără curenți până se dublează, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
6
Bateti CR fra fra fra fra FRA și ou în castron mic pentru a amesteca. Se amestecă 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme Fraiche
Piper
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
7
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Presărați ușor 2 foi de copt cu margini cu făină de semolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Grâu
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
9
Rolați fiecare bilă de aluat la o rundă de 5 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
10
Transferați 3 runde pe fiecare foaie de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
11
Lăsați să se odihnească 10 minute. Pierce aluatul se rotunjește peste tot cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
12
Spread 1 Generos lingura CR amestec fra fra fra fra peste fiecare rundă aluat, lăsând 1/4-inch chenar simplu. Aranjați ceapa uniform deasupra fiecare; se stropesc ușor cu CR amestec fra fra (amestec se poate vărsa peste marginile aluatului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme Fraiche
Ceapă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Aluat
13
Coaceți pâinea plată până când crustele sunt umflate și aurii, aproximativ 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
14
Se transferă în farfurii; se presară cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arpagic
15
* Disponibil la unele supermarketuri și la magazinele de produse alimentare de specialitate și piețele italiene.