Caramele Infricosatoare Cr
Caramele infricosatoare Cr Aproxumme ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 46 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 347 calorii. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de chipsuri de ciocolată, extract de vanillan, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este perfect pentru Halloween. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Caramele Orange Cr, Cafea Creme Caramele, și Caramele De Toamnă Cr Cmormme pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.într-o tigaie amestecați 1 1/2 căni de zahăr și 1/3 cană de apă. Gatiti la foc mic pana se dizolva zaharul. Ridicați căldura la mediu-mare; gatiti timp de 15 minute, până când amestecul devine chihlimbar adânc, învârtind tigaia la fiecare câteva minute. Împărțiți caramelul între 8 6 oz. ramekins.
Se încălzește laptele la foc mediu până se fierbe.
Bateți 1/2 cană zahăr, ouă, sare și vanilie într-un castron.
Șoptind constant, turnați încet laptele fierbinte. Se strecoară, apoi se toarnă amestecul în ramekins peste caramel.
Așezați ramekins într-un vas mare de copt.
Se toarnă apă fierbinte până când este la jumătatea părților ramekins.
Coaceți până la set, 50 de minute.
Scoateți ramekins într-un raft pentru a se răci. Acoperiți fiecare cu plastic; se răcește timp de 8 ore.
Topiți ciocolata; se răcește la temperatura camerei. Pe o foaie de copt tapetată cu pergament, desenați 8 cercuri la fel de largi ca fundul ramekin. Întoarceți pergamentul.
Turnați ciocolata într-o pungă cu fermoar; sigilați-l și tăiați un colț. În fiecare țeavă cerc 5 cercuri și 8 spițe. Dați la frigider pentru a seta.
Desenați un cuțit în jurul marginii interioare a ramekin; inversați caramelul crme pe o farfurie. Ridicați ușor o pânză și așezați deasupra cremă. Repetați cu cremă rămasă și serviți.