Caramele II
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten și vegetarian? Caramele II ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 307 calorii. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, sirop de porumb, lapte condensat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 13%. Rețete similare includ Caramele cu condimente de dovleac (și greșelile obișnuite pe care le fac oamenii atunci când fac caramele), Caramele I, și Caramele De Turtă Dulce.
Instrucțiuni
Într-o cratiță grea la foc mediu, combinați zahărul, zahărul brun, 1 cană lapte condensat și sirop de porumb.
Se încălzește între 234 și 240 de grade F (112 până la 116 grade C) sau până când o cantitate mică de sirop aruncată în apă rece formează o bilă moale care se aplatizează atunci când este scoasă din apă și așezată pe o suprafață plană.
Se încălzește, fără agitare, la 250 până la 265 grade F (121 până la 129 grade C) sau până când o cantitate mică de sirop aruncată în apă rece formează o bilă rigidă.
Se toarnă în tigaie pregătită.
Lăsați să se răcească înainte de a tăia în pătrate de 1 inch.