Caramele Cu Sirop De Arțar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați caramelele cu sirop de arțar. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 40 și costă 17 cenți pe porție. O porție conține 68 calorii, 0g de proteine, și 4G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 740 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați extract de arțar, sirop de porumb, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Soluție De Sirop: Sirop De Arțar De Casă, Igname de granat cu sirop de arțar Blis și Streusel de arțar-zahăr, și 10 lucruri pe care probabil nu le știai despre prepararea siropului de arțar (: plăcinte cu cârnați de arțar) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați tava pătrată de 8x8 inci cu folie de aluminiu, lăsând 2 inci peste mână pe două părți. Tapetați din nou tigaia cu hârtie pergament, lăsând surplomba pe laturile alternative din folie. Ulei ușor pergament sau spray cu spray de gătit antiaderent. Pune deoparte.
Combinați smântâna grea, untul, sarea de mare și extractul de arțar (dacă se utilizează) într-o cratiță mică și aduceți la fierbere. Scoateți imediat cratița de pe foc și lăsați-o deoparte.
Combinați zahărul, siropul de arțar, siropul de porumb și apa într-o cratiță mare. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând până se dizolvă zahărul. Se fierbe fără agitare, învârtind tigaia ocazional, până când amestecul a trecut de la chihlimbar deschis la întuneric, aproximativ 6 minute.
Se toarnă cu grijă amestecul de cremă în amestecul de zahăr. Se va bule Viguros. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți până când termometrul pentru bomboane înregistrează 248 F.
Se toarnă caramelul în tigaia pregătită. Lăsați caramelul să se răcească cel puțin trei ore.
Tăiați caramelul în bucăți de un inch folosind foarfece de bucătărie și înfășurați bucăți în hârtie de ceară. Caramelele se vor păstra cel puțin o săptămână depozitate într-un recipient etanș la temperatura camerei și chiar mai mult în frigider.