Caramele Cremoase Portocalii

Caramele Cremoase Portocalii
Cremoase caramele portocaliu este un Hor d ' oeuvre care servește 80. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 48 calorii. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de lapte condensat, sirop de porumb, extract de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Caramele Portocalii De Sânge, Caramele Orange Cr, și Caramele Cremoase.

Instrucțiuni

1
Linia un 11-in. x 7-în. vas cu folie; ungeți folia cu 1 linguriță de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2
Într-o cratiță mare și grea, combinați zahărul, siropul de porumb și untul rămas. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând continuu. Reduceți căldura la mediu-scăzut; fierbeți ușor, fără a amesteca, timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc; se amestecă treptat laptele. Gatiti si amestecati pana cand un termometru cu bomboane citeste 244 circulari(etapa cu bile ferme).
Ingrediente de care veți avea nevoie
BomboaneBomboane
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
4
Se ia de pe foc; se amestecă extractele. Se toarnă imediat în vasul pregătit (nu răzuiți cratița).
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Lăsați să stea până când este ferm.
6
Folosind folie, ridicați bomboanele; îndepărtați folia. Folosind un cuțit cu unt, tăiați caramelul în 1-in. x 3/4-în. bucăți. Înfășurați individual în hârtie cerată; răsuciți capetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
BomboaneBomboane
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti poate fi asociat cu vin spumant și spumant rosul. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Laurent-Perrier Brut. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Laurent-Perrier Brut
Laurent-Perrier Brut
Laurent-Perrier Brut L-P este purtătorul standard pentru stilul casei Laurent-Perrier. Crocant, proaspăt și elegant, Brut L-P reflectă esența fundamentală a șampaniei noastre.Culoarea este o nuanță aurie palidă, cu bule fine și persistente. Nasul este proaspăt și delicat, prezentând o complexitate bună, cu note de citrice și fructe albe. Stilul ușor al lui Brut l-P a condus la transformarea șampaniei în băutura ideală pentru aperitiv. Echilibrul său perfect, claritatea aromelor și finețea îl fac, de asemenea, însoțitorul ideal pentru pește, păsări de curte și carne albă.
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții80
Scor De Sănătate0
Revista