Caramele Butterscotch

Caramele Butterscotch
Caramelele Butterscotch ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 113g de grăsime, și un total de 2464 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $3.92 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, unt, sirop de porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Caramele cu condimente de dovleac (și greșelile obișnuite pe care oamenii le fac atunci când fac caramele), Tort Butterscotch cu Ganache de ciocolată Butterscotch, și Tort de dovleac Butterscotch cu glazură Butterscotch.

Instrucțiuni

1
Unt un 8-cu 8-in. tigaie de aluminiu de unică folosință și așezată pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
TigaieTigaie
2
Într - un 5-la 6-qt. cratiță la foc mediu-mic, folosiți o spatulă rezistentă la căldură pentru a amesteca împreună 3/4 cană de unt, siropul de porumb, zahărul brun, smântâna, sucul de lămâie, sarea și 1/2 cană de apă până când untul este topit și zahărul este complet dizolvat (vezi "zahăr Caramelizant: urmăriți cu atenție", mai jos). Creșteți căldura la mediu și aduceți amestecul la foc mic. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand amestecul devine maro auriu si masoara 240 pana la 245 pe un termometru pentru bomboane (vezi "folosirea unui termometru pentru bomboane", mai jos), 15 pana la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
UntUnt
BomboaneBomboane
CremăCremă
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
3
Se ia de pe foc și se amestecă cu grijă vanilia (amestecul se va bule). Se toarnă imediat caramelul în tigaia pregătită. Se răcește până când este suficient de ferm pentru a tăia, aproximativ 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți din tigaie (Vezi notele) și folosiți un cuțit mare și ascuțit pentru a tăia caramelul în 1 in. pătrate. Înfășurați fiecare bucată (Vezi notele) și păstrați-o într-un recipient etanș la frigider timp de până la 2 săptămâni. Aduceți la temperatura camerei rece înainte de a mânca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
5
Zahăr caramelizant: urmăriți cu atenție. Zahărul se gătește rapid odată ce începe să se rumenească, așa că măsurați ingredientele și asamblați instrumentele înainte de a începe. Înainte de a aduce amestecul de zahăr la fierbere, asigurați-vă că dizolvați complet zahărul și topiți untul: amestecați amestecul cu o spatulă flexibilă rezistentă la căldură la foc mediu-mic, rulând spatula în interiorul cratiței de câteva ori pentru a amesteca bine totul împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Folosind un termometru pentru bomboane
Ingrediente de care veți avea nevoie
BomboaneBomboane
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
7
Poate fi dificil să știi când un amestec de zahăr a atins temperatura care va produce textura pe care o urmărești. Din fericire, termometrele cu bomboane elimină presupunerile. Le veți găsi la supermarketuri și la unele magazine de hardware; asigurați-vă că alegeți unul care măsoară temperaturi de până la 40
Ingrediente de care veți avea nevoie
BomboaneBomboane
ZahărZahăr
8
Testați-l mai întâi: dacă aveți un termometru vechi în spatele sertarului gadgetului, testați-i acuratețea scufundându-l în apă clocotită; ar trebui să citească 21
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
9
(Dacă nu, obțineți un termometru nou.) Preferatul nostru în bucătăria de testare este termometrul analogic Taylor Classic Candy and Deep-Fry (13 USD; disponibil la magazinele de articole de uz casnic și de îmbunătățire a locuințelor), un model ieftin, ușor de citit și atașat în siguranță de partea tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BomboaneBomboane
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
10
Citiți-l cu precizie: atașați termometrul pe partea laterală a tigaiei după ce amestecul de zahăr a ajuns la fierbere. Amplasarea senzorului de căldură variază între mărci, dar, în general, partea inferioară a termometrului trebuie să fie complet scufundată în amestecul de zahăr pentru a obține o citire precisă. Dacă amestecul este prea puțin adânc, înclinați cu atenție tigaia până când lichidul acoperă complet fundul termometrului atunci când doriți să verificați temperatura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista