Caramele
Caramelele ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 48 și costă 19 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 145 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, lapte evaporat, sirop de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 40 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Caramele cu condimente de dovleac (și greșelile obișnuite pe care oamenii le fac atunci când fac caramele), Caramele I, și Caramele De Turtă Dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți o tigaie de 12x15 inch.
Într-o oală de dimensiuni medii, combinați zahărul, zahărul brun, siropul de porumb, laptele evaporat, frișca și untul. Monitorizați căldura amestecului cu un termometru pentru bomboane în timp ce amestecați. Când termometrul atinge 250 de grade F (120 de grade C) scoateți vasul de pe foc.
Transferați amestecul în tigaia pregătită și lăsați amestecul să se răcească complet. Când se răcește, tăiați Carmelul în pătrate mici și înfășurați-le în hârtie de ceară pentru depozitare.