Caramel și Cheesecake de mere
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 415 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 1,44 USD pe porție. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Un amestec de zahăr brun, cremă de brânză, mere tartă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Caramel Apple unt Cheesecake Dip pentru # SundaySupper toamna Apple Party, Cheesecake Cu Mere Caramel, și Cheesecake Cu Mere Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați firimiturile, nucile, zahărul brun și untul. Apăsați pe partea de jos și în sus părțile laterale ale unui 9-in. tigaie cu formă de arc acoperită cu spray de gătit.
Așezați pe o foaie de copt.
Coaceți 350 de minute timp de 8-10 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe un suport de sârmă.
Într-o tigaie mică antiaderentă acoperită cu spray de gătit, gătiți merele la foc mediu timp de 6-8 minute sau până când sunt fragede. Se amestecă scorțișoara și nucșoara; deoparte.
Într-un bol, bateți crema de brânză și zahărul până se omogenizează.
Adăugați înlocuitor de ou și smântână doar până la amestec. Se amestecă amestecul de mere și nucile.
Așezați tigaia pe o foaie de copt.
Coaceți la 350 de minute timp de 45-55 de minute sau până când centrul este aproape setat. Opriți cuptorul; lăsați cheesecake-ul în cuptor cu ușa întredeschisă timp de 30 de minute.
Scoateți din cuptor. Rulați cu grijă un cuțit în jurul marginii tăvii pentru a slăbi. Se răcește cu 1 oră mai mult. La frigider peste noapte.
Scoateți părțile laterale ale tăvii. Înainte de servire, stropiți cu topping de caramel. Refrigerați resturile.