Caramel Umplut Negrese
Caramel umplut negrese ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 332 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați caramelele despachetate, untul, sarea și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Caramel Umplut Negrese, Caramel Umplut Negrese, și Cupcakes umplute cu Caramel cu glazură de caramel biciuită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați o tigaie pătrată de 8 inci cu folie antiaderentă.
Puneți ciocolata și untul într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde și cuptorul cu microunde la maxim timp de 30 de secunde. Se amestecă și se repetă până se topește și se omogenizează.Folosind o lingură de lemn, bateți zahărul. Bateți ouăle, pe rând urmate de vanilie. Bateți bine cu lingura timp de aproximativ un minut. Se amestecă făina și sarea.
Se toarnă jumătate din aluat în tigaie căptușită și se coace timp de 18 minute.
Se lasă să se răcească cel puțin 15 minute. În timpul răcirii, pregătiți umplerea.
Puneți caramelele și smântâna într-o cratiță.
Se încălzește la mediu, amestecând continuu sau până când caramelele sunt topite și netede. Se amestecă nucile pecan.
Se toarnă peste stratul de brownie parțial răcit.
Întindeți aluatul de brownie rămas peste caramel. Gatiti inca 18 minute.
Lăsați să se răcească complet, apoi răciți folosiți pergament pentru a ridica brownies din tigaie.