Caramel-Pecan-Plăcintă Cu Mere

Caramel-Pecan-Plăcintă Cu Mere
Placinta cu Caramel-Pecan-mere este o vegetarian desert. Această rețetă face 8 porții cu 171 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, nuci pecan, cruste de plăcintă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Apple Pecan plăcintă Cronuts cu cidru de mere caramel burniță, Plăcintă Cu Mere Caramel-Pecan, și Plăcintă Cu Mere Pecan Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 425 de grade F. Faceți cruste de plăcintă conform instrucțiunilor de pe cutie pentru plăcintă cu două cruste folosind o placă de plăcintă de sticlă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, amestecați ușor toate ingredientele de umplere; lingura în placa de plăcintă căptușită cu crustă. Sus cu a doua crustă; sigilați marginile și flautul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Tăiați fante sau forme în mai multe locuri în crusta superioară. Acoperiți marginea crustei cu benzi de folie pentru a preveni rumenirea excesivă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până când merele sunt fragede și crusta este maro aurie, îndepărtând folia în ultimele 15 minute de coacere. Imediat după scoaterea plăcintei din cuptor, stropiți cu topping de caramel; se presară cu nuci pecan. Se răcește pe raftul de răcire cu cel puțin 2 ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
MărMăr
Nuci PecanNuci Pecan
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista