Caramel Pecan Napoleoni
Caramel Pecan Napoleonii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 395 calorii. Această rețetă servește 9 și costă 86 de cenți pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Mergeți la magazin și ridicați topping de înghețată de caramel, produse de patiserie cu puf, topping de biciuire rece și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Caramel de ciocolată și Napoleoni de căpșuni, Mango Napoleons Cu Caramel Și Smântână, și Pecan Prăfuit Foetaj Caramelizat Pere Napoleoni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°. desfaceți foaia de patiserie pe o suprafață ușor aromată.
Tăiați în 3 benzi longitudinale de-a lungul semnelor de pliere.
Tăiați fiecare bandă transversal în 3 pătrate; așezați pe foaia de copt.
Coaceți 15 minute sau până se rumenesc.
Scoateți la rafturi de sârmă; se răcește complet.
Împărțiți fiecare pătrat de patiserie orizontal în 2 straturi, făcând un total de 18 pătrate. Puneți deoparte cele 9 straturi superioare. Lingura 3 Linguri. de topping biciuit pe fiecare strat inferior.
Stropiți uniform cu topping de caramel; presărați cu nuci pecan. Acoperiți cu blaturi de patiserie; se presară cu zahăr pudră. Păstrați deserturile rămase în frigider.