Caramel-Nuc Upsidedown Tort De Banane

Caramel-Nuc Upsidedown Tort De Banane
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 589 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână zahăr brun auriu, bicarbonat de sodiu, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Upsidedown Tort De Banane Alune, Tort Upsidedown Ananas-Nucă De Cocos, și Clătite cu banane și nuci cu Topping de Caramel.

Instrucțiuni

1
Pulverizați tigaie rotundă de 8 inci cu laturi înalte de 2 inci cu spray antiaderent. Aduceți untul, zahărul și siropul de porumb la fiert într-o cratiță medie, amestecând continuu până când untul se topește. Se fierbe siropul 1 minut. Se amestecă nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
UntUnt
ZahărZahăr
SiropSirop
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Răspândiți toppingul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Lăsați toppingul să se răcească complet.
1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Cerneti primele 4 ingrediente intr-un bol mediu. Folosind mixerul electric, bateți untul și ambele zaharuri într-un castron mare până se omogenizează. Bateți în ouă câte 1, apoi piure de banane, smântână, rom și vanilie. Bateți ingredientele uscate în 2 adaosuri doar până se combină. Puneți aluatul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De BananePiure De Banane
SmântânăSmântână
VanilieVanilie
UntUnt
OuăOuă
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Coaceți tortul până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 55 de minute. Se răcește 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Tăiați în jurul tortului.
4
Așezați platoul peste tigaie. Ținând tigaia și platoul împreună, întoarceți-vă.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Lăsați să stea 5 minute, apoi ridicați ușor tigaia. Se răcește cel puțin 15 minute pentru ca toppingul să se întărească.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se servește cald sau la temperatura camerei cu frișcă sau înghețată de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilieînghețată De Vanilie
FrișcăFrișcă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista