Caramel Migdale Poke Tort
Caramel Almond Poke tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 298 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 18 și costă 52 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână migdale nealcoolizate, apă, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort de morcovi Poke tort cu glazură de scorțișoară caramel sărat, Ciocolata Caramel Poke Tort, și Tort De Poke Cu Mere Caramel.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 350 F. vas de grăsime 13x9-inch cu scurtare. Faceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind apă, 1/2 cană de unt și ouăle.
Întindeți aluatul uniform în tigaie.
Coaceți 45 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe raftul de răcire 30 de minute.
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți frisca, zahărul brun și 1/4 cană de unt până la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu; fierbeți neacoperit aproximativ 15 minute, amestecând frecvent, până se îngroașă.
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia. Se răcește ușor.
Poke tort cald fiecare centimetru cu mâner de lingura de lemn. Turnați încet lapte condensat peste tort.
Lăsați să stea până când laptele a fost absorbit în tort, aproximativ 5 minute. Stropiți încet cu cea mai mare parte a sosului de caramel, apăsând ușor în găuri.
Stropiți cu sosul de caramel rămas. Se răcește complet. Într-un castron mic cu microunde, glazura cu microunde la 10 până la 15 secunde.
Tăiați în 6 rânduri cu 3 rânduri.