Caramel-Fulgi De Ovăz Baruri
Caramel-fulgi de ovăz baruri ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 411 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 56 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți nuci, făină, margarină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 48 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 36%. Rețete similare includ Fulgi De Ovăz Caramel Baruri, Bare De Fulgi De Ovăz Caramel, și Bare De Fulgi De Ovăz Caramel.
Instrucțiuni
Combinați ovăzul, 1 cană de făină și zahărul într-un castron mare.
Tăiați margarina cu un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu făina grosieră. Apăsați o jumătate de amestec de ovăz în fundul unei tigaie pătrată de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 15 minute.
Scoateți din cuptor; presărați nucile peste crusta pregătită.
Combinați siropul și restul de 1/4 cană de făină; se amestecă bine.
Se toarnă amestecul de sirop peste nuci.
Presărați amestecul de ovăz rămas peste amestecul de sirop.
Coaceți la 350 25 până la 30 de minute sau până la aur.
Se lasă să se răcească în tigaie pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră.