Caramel-Fulgi De Ovăz Baruri

Caramel-Fulgi De Ovăz Baruri
Caramel-fulgi de ovăz baruri ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 411 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 56 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți nuci, făină, margarină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 48 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 36%. Rețete similare includ Fulgi De Ovăz Caramel Baruri, Bare De Fulgi De Ovăz Caramel, și Bare De Fulgi De Ovăz Caramel.

Instrucțiuni

1
Combinați ovăzul, 1 cană de făină și zahărul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Tăiați margarina cu un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu făina grosieră. Apăsați o jumătate de amestec de ovăz în fundul unei tigaie pătrată de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Coaceți la 350 timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
4
Scoateți din cuptor; presărați nucile peste crusta pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
5
Combinați siropul și restul de 1/4 cană de făină; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
6
Se toarnă amestecul de sirop peste nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
7
Presărați amestecul de ovăz rămas peste amestecul de sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
8
Coaceți la 350 25 până la 30 de minute sau până la aur.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
9
Se lasă să se răcească în tigaie pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Tăiați în bare.
DificultateGreu
Gata În48 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista