Caramel-Fondue de cafea este un fără gluten garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 502 calorii, 8g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați lapte condensat, apă, cristale de cafea instant și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Fondue Caramel, Fondue Caramel, și Fondue Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În cratița antiaderentă de 2 litri, încălziți apa la foc mare până când este fierbinte. Se dizolvă cristalele de cafea în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați lapte, caramele și nuci pecan în cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Caramel
Cafea
Nuci Pecan
Lapte
3
Se încălzește la foc mediu-mic, amestecând frecvent, până când caramelele sunt topite și amestecul este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Caramel
4
Se toarnă amestecul în vasul de fondue și se păstrează la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Aranjați merele, ananasul și tortul pe farfuria de servire. Folosiți frigarui sau furculițe pentru fondue pentru a vă scufunda în fondue.