Caramel de pere la cuptor cu sos de fructe de pădure
Caramel de pere coapte cu sos de fructe de pădure ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,96 USD pe porție. O porție conține 560 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de extract de vanillan, unt, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Caramel Pere Unt Maro Fulgi De Ovăz La Cuptor, Sos De Caramel Cu Boabe De Coniac, și Plăcintă cu pere cu Topping de Streusel și sos de Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați 1 cană de zahăr într-o tigaie mare și grea. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu cu o lingura de lemn, pana cand zaharul se topeste si devine maro deschis. Se toarnă rapid caramel fierbinte uniform în 6 (4 uncii) ramekins sau cupe cu cremă, înclinându-se pentru a acoperi fundul fiecărui ramekin; pus deoparte. (Pe măsură ce se răcește, siropul de caramel se va întări și se va sparge.)
Curățați, miezuiți și tocați perele.
Combinați Pera, restul de 1/2 cană de zahăr, vanilie, coajă de lămâie și sare într-o cratiță medie. Gatiti la foc mediu 40 de minute sau pana cand perele este foarte frageda.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească 5 minute. Se amestecă untul, făina și ouăle.
Se amestecă uniform amestecul de pere în ramekins, apăsând ușor.
Așezați ramekins într-o tigaie de 13 x 9 inci.
Adăugați apă fierbinte la adâncimea de 1 inch în jurul ramekins.
Coaceți la 350 timp de 30 până la 35 de minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.
Stropiți sosul de fructe de pădure pe farfurii individuale de desert; slăbiți marginile Caramelelor de pere cu un cuțit și inversați pe farfurii.
Notă: pentru a face înainte, răciți ramekins la temperatura camerei; acoperiți și răciți.
Scoateți din frigider; lăsați să stea 30 de minute.
Coaceți la 350 timp de 10 minute. Inversați pe farfurii de desert.