Caramel de pere la cuptor cu sos de fructe de pădure
Caramel de pere coapte cu sos de fructe de pădure ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,96 USD pe porție. O porție conține 560 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de extract de vanillan, unt, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Caramel Pere Unt Maro Fulgi De Ovăz La Cuptor, Sos De Caramel Cu Boabe De Coniac, și Plăcintă cu pere cu Topping de Streusel și sos de Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Presărați 1 cană de zahăr într-o tigaie mare și grea. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu cu o lingura de lemn, pana cand zaharul se topeste si devine maro deschis. Se toarnă rapid caramel fierbinte uniform în 6 (4 uncii) ramekins sau cupe cu cremă, înclinându-se pentru a acoperi fundul fiecărui ramekin; pus deoparte. (Pe măsură ce se răcește, siropul de caramel se va întări și se va sparge.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Feliate
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
3 3/4 Linguri De Făină Universală
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Roșii Feliate, Opțional
2
Curățați, miezuiți și tocați perele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
3
Combinați Pera, restul de 1/2 cană de zahăr, vanilie, coajă de lămâie și sare într-o cratiță medie. Gatiti la foc mediu 40 de minute sau pana cand perele este foarte frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Bartlett Sau D'Anjou
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Jumătăți De Pere în Sirop
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
4
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească 5 minute. Se amestecă untul, făina și ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
5
Se amestecă uniform amestecul de pere în ramekins, apăsând ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Așezați ramekins într-o tigaie de 13 x 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Roșii Feliate, Opțional
7
Adăugați apă fierbinte la adâncimea de 1 inch în jurul ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Coaceți la 350 timp de 30 până la 35 de minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
1 Rulou Galben Cu Fructe
9
Stropiți sosul de fructe de pădure pe farfurii individuale de desert; slăbiți marginile Caramelelor de pere cu un cuțit și inversați pe farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Cesti De Cereale Sugar Smacks
Struguri Roșii Fără Sâmburi
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
10
Garnisiți, dacă doriți.
11
Notă: pentru a face înainte, răciți ramekins la temperatura camerei; acoperiți și răciți.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
12
Scoateți din frigider; lăsați să stea 30 de minute.
13
Coaceți la 350 timp de 10 minute. Inversați pe farfurii de desert.