Caramel Banana Pâine Fleac
Caramel Banana Pâine fleac necesită în jurul valorii de 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 255 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime per portie. Această rețetă servește 25 și costă 90 de cenți pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Mergeți la magazin și ridicați o jumătate de container mascarpone, plăcintă cu pecan, sos de caramel și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Pâine Cu Banane Caramel, Pâine De Banane Înghețată Cu Caramel, și Pâine De Banane Cu Caramel Sărat.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Faceți budinca conform instrucțiunilor pachetului. Se amestecă 3 linguri de whisky.
Bateți smântâna grea pe vârfuri moi, adăugând zahărul pudră puțin câte puțin. Se amestecă vanilia.
Bateți mascarpona pentru a o face ușoară și pufoasă. Împingeți-l în frisca. Îndoiți restul de 1 lingură de whisky.
Într-un vas de mâncare sau un bol cu pumn, așezați un singur strat de cuburi de pâine cu banane și cuburi de pâine cu dovlecei în fundul bolului.
Stropiți peste o parte din whisky pentru a umezi pâinea.
Întindeți jumătate din pătratele de plăcintă deasupra. Răspândiți uniform jumătate de budincă deasupra, apoi un strat de jumătate de frișcă. Se acoperă cu jumătate din sosul de caramel. Repetați cu ingredientele rămase, topind totul cu pecanele tocate. Acoperiți și refrigerați cel puțin o oră înainte de servire.