Caramel acoperit cu ciocolată cu semințe de dovleac și sare de mare

Caramel acoperit cu ciocolată cu semințe de dovleac și sare de mare
Caramelul acoperit cu ciocolată cu semințe de dovleac și sare de mare este un fără gluten și prietenos cu FODMAP garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 82G de grăsime, și un total de 1191 calorii. Pentru $2.66 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ciocolată dulce-amăruie, semințe de dovleac, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Caramele Acoperite Cu Ciocolată, Caramel De Migdale Acoperit Cu Ciocolată, și Caramele Covrig Acoperite Cu Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tapetați o tigaie mare cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2
Puneți tigaia pe o suprafață plană și protejați suprafața—deoarece caramelul este zahăr gătit la o temperatură ridicată—cu un trivet sau un prosop dedesubt. Într-o cratiță mică, combinați untul, zahărul și 2 linguri de apă (având grijă să nu obțineți zahăr pe părțile laterale ale cratiței, unde se poate cristaliza) și aduceți la fierbere la foc mediu-mare, amestecând până când zahărul se dizolvă. Se fierbe amestecul, amestecând continuu, până când capătă o culoare frumoasă de caramel (aproximativ 295 km f pe un termometru cu bomboane), aproximativ 7 minute. Scoateți imediat de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoare CaramelCuloare Caramel
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
CarameleCaramele
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați sarea și amestecați pentru a combina, apoi adăugați vanilia și amestecați pentru a combina. Aveți grijă: amestecul este foarte fierbinte și va pulveriza. Turnați imediat caramelul pe tigaia tapetată cu hârtie pergament și, cu o spatulă rezistentă la căldură, întindeți–l rapid într-un strat uniform aproape până la margini. (Acest lucru este foarte fierbinte, așa că rezistați tentației de a lipi un deget în el.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
CarameleCaramele
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Lăsați să se răcească complet.
5
Temperează ciocolata. Aduceți 2 centimetri de apă la foc mic într-o oală medie. Puneți un bol metalic mediu peste el, adăugați două treimi din ciocolată și topiți-l ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Scoateți vasul de pe foc și amestecați ciocolata rămasă până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Se usucă suprafața caramelului răcit pentru a vă asigura că ciocolata va adera corect. Cu spatula rezistentă la căldură, întindeți ciocolata topită într-un strat uniform peste caramel, apoi împrăștiați rapid semințele de dovleac deasupra și presărați sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De DovleacSemințe De Dovleac
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
CarameleCaramele
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Lăsați să stea până se întărește ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
9
Rupeți caramelul în bucăți mari. Caramelul se va păstra, acoperit, până la 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarameleCaramele
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții3
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista