Caramel acoperit cu ciocolată cu semințe de dovleac și sare de mare

Caramel acoperit cu ciocolată cu semințe de dovleac și sare de mare
Caramelul acoperit cu ciocolată cu semințe de dovleac și sare de mare este un fără gluten și prietenos cu FODMAP garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 82G de grăsime, și un total de 1191 calorii. Pentru $2.66 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ciocolată dulce-amăruie, semințe de dovleac, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Caramele Acoperite Cu Ciocolată, Caramel De Migdale Acoperit Cu Ciocolată, și Caramele Covrig Acoperite Cu Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tapetați o tigaie mare cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
2
Puneți tigaia pe o suprafață plană și protejați suprafața—deoarece caramelul este zahăr gătit la o temperatură ridicată—cu un trivet sau un prosop dedesubt. Într-o cratiță mică, combinați untul, zahărul și 2 linguri de apă (având grijă să nu obțineți zahăr pe părțile laterale ale cratiței, unde se poate cristaliza) și aduceți la fierbere la foc mediu-mare, amestecând până când zahărul se dizolvă. Se fierbe amestecul, amestecând continuu, până când capătă o culoare frumoasă de caramel (aproximativ 295 km f pe un termometru cu bomboane), aproximativ 7 minute. Scoateți imediat de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoare CaramelCuloare Caramel
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
CarameleCaramele
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați sarea și amestecați pentru a combina, apoi adăugați vanilia și amestecați pentru a combina. Aveți grijă: amestecul este foarte fierbinte și va pulveriza. Turnați imediat caramelul pe tigaia tapetată cu hârtie pergament și, cu o spatulă rezistentă la căldură, întindeți–l rapid într-un strat uniform aproape până la margini. (Acest lucru este foarte fierbinte, așa că rezistați tentației de a lipi un deget în el.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Ardei ArbolArdei Arbol
CarameleCaramele
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Lăsați să se răcească complet.
5
Temperează ciocolata. Aduceți 2 centimetri de apă la foc mic într-o oală medie. Puneți un bol metalic mediu peste el, adăugați două treimi din ciocolată și topiți-l ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Scoateți vasul de pe foc și amestecați ciocolata rămasă până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Se usucă suprafața caramelului răcit pentru a vă asigura că ciocolata va adera corect. Cu spatula rezistentă la căldură, întindeți ciocolata topită într-un strat uniform peste caramel, apoi împrăștiați rapid semințele de dovleac deasupra și presărați sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi PepiteleSemințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Ardei ArbolArdei Arbol
CarameleCaramele
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Lăsați să stea până se întărește ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
9
Rupeți caramelul în bucăți mari. Caramelul se va păstra, acoperit, până la 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarameleCaramele
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții3
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista